Uz raidījuma "Starp mums runājot" vadītāju jautājumu par to, vai intīma rakstura filmu skatīšanās ir krāpšana, aktrise Evija Skulte atbild tieši: "Nē!" Viņa gan neiesaka ar to īpaši aizrauties, jo tā var būt sava veida vēlmju apmierināšana, kura ierobežo interesi par otru cilvēku.

Taujāta par to, vai labāk šāda rakstura filmas skatīties pārim kopā, Skulte norāda: "Jā, es tā kā neatbalstu, bet, ja nav izvēles un šausmīgi kaut ko tādu gribas, kāpēc ne?" Viņa piekrīt, ka tā noteikti būs labāka izvēle, salīdzinot ar partnera krāpšanu: "Citam ir miesiskas vajadzības, citam arī kaut ko vajag pierādīt."

Diskusijā iesaistās arī Valdis Melderis, kurš atklāj stāstu, kā sieviete sastapusies ar vairākiem, jaunākiem vīriešiem, kuri pieprasījuši šāda tipa filmās redzēto. Sarunā iesaistās arī Skulte: "Kāpēc ne? Kāpēc arī to nerealizēt? Man šķiet, ka porno filmās nav nekas tāds, ko nevarētu dzīvē realizēt." Uz ko Melderis norāda, ka viņa pieminētajai sievietei nav patikušas filmās redzētās lietas, tāpēc viņa centusies parādīt patieso intīmo dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!