Foto: LETA

Tiek teikts, ka sievietēm parasti jūtas ir ļoti svarīgas, bet vīriešiem tās parasti kaut kā esot otrā plānā. Tomēr arī kungiem ir lietas, kas ir būtiskākas divu cilvēku attiecībās. Savu viedokli interviju ciklā "100 personības līdz Latvijas simtgadei" skaidro raidījumu un pasākumu vadītājs Valdis Melderis.

"Ja tev ir jēga, tu vari visu. Ja tu saproti, kāpēc tu dari, tu vari visu – tev ir motivācija, tev ir enerģija," Melderis nekavējoties atbild par to, kas ir svarīgākais attiecībās.

"Es varu pateikt, ka ir labi tur, kur mūsu nav. Tad, kad viņš ir blakām, tu domā: "Bļāviens, cik labi būt vienai!" Tad, kad viņa nav blakus, tad tu domā: "Sasodīts, cik labi būtu, ja blakus būtu kāds silts sāns, ko apskaut, uzlikt roku uz krūts un aizmigt tā. Visu laiku tu gribi atrasties kaut kur citur. Man liekas, ka tas ir tas, kas mūs dzen."

Tomēr viņam ir padoms, kā ar to tikt galā. "Galvenais atceries, vecīt, šis ir tas, par ko tu sapņoji – izbaudi. Tu nevari zināt, cik ilgi tas būs. Viena lietas, kas man riebjas cilvēkos, ir tā, ka viņi nenovērtē to, kas viņiem ir," atklāj Melderis.

Runājot par to, ka laulība ir bāzes vieta, no kuras startēt un meklēt piedzīvojumus, Melderis skaidro, ka ir svarīgi, lai ir sajūta, ka gribas atgriezties. "Principā, mēs ar sievu esam vienojušies, ka lai kas notiktu, mēs novecosim kopā. Un tā ir tā bāzes sajūta – sajūta, ka tev ir, kur atgriezties. Tad ne no kā nav bail."

Lielo interviju skaties "100 personības līdz Latvijas simtgadei" 360TV kanālā, ceturtdien, 8. septembrī plkst. 22.00.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!