Foto: Elvis Lācis
Plānojot, kā pārsteigt mīļoto, arvien vairāk sieviešu iepirkšanās maratona vietā izvēlas likt lietā savu izdomu. Lieliska dāvana kāzu jubilejā vai vienkāršs pārsteigums pelēcības atgaiņāšanai partnerattiecību ikdienā viennozīmīgi būs pavedinoša deja, kurā ļausi vīrietim ne tikai izbaudīt savu valdzinājumu, bet arī izgaršosi un leposies pati ar savu seksualitāti.

Jāpiebilst, ka tam nebūt nav jābūt striptīzam – arī gluži vienkāršus deju soļus, iztiekot bez izģērbšanās, ir iespējams izpildīt graciozi un pavedinoši, radot īsteni nokaitētu atmosfēru un enerģijas lādiņu jums abiem vēl vismaz dažu dienu garumā.

Turpinājumā, sadarbojoties ar stripplastikas pasniedzēju Loretu Macijevsku, piedāvājam video pamācību, kā iestudēt seksīgu deju, lai pārsteigtu gan pati sevi, gan partneri. Tiesa, aicinām ieklausīties pasniedzējas ieteikumos – atsevišķas kustību kombinācijas mājas apstākļos izpildīt ir aizliegts to bīstamības dēļ.

Savukārt vairāk par Loretu, kā arī stripplastiku kā dejas virzienu, ko noteikti būtu vērts izmēģināt katrai no mums savas seksualitātes un pašapziņas atraisīšanai, kā arī partnerattiecību uzlabošanai, lasi šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!