Foto: Shutterstock
Iemesli, kādēļ daļai sieviešu mīlēšanās laikā iet secen orgasma izjušana, var būt visdažādākie, un to pamatā lielākoties ir sievietes garīgais un emocionālais stāvoklis, tomēr augstākās baudas trūkumu var izraisīt arī šķietami nekaitīgs faktors – nepareiza elpošana, informē izdevums "Cosmopolitan".

Speciālisti pauduši viedokli, ka vairums sieviešu, kurām ir problēmas orgasma sasniegšanā, mīlēšanās laikā elpo pārāk sekli vai neapzināti elpu aiztur pilnībā, un, lai no tā izvairītos, nepieciešams izprast elpošanas nozīmīgumu. 

Seklas ieelpas un izelpas caur degunu un muti neveicina pilnvērtīgu organisma apgādāšanu ar skābekli, mazinot arī seksuālo baudu.

Lai no tā izvairītos, ieteicams pielietot jogā populāro elpošanas veidu, veicot lēnas un dziļas ieelpas un iztēlojoties, ka elpošana notiek caur konkrētām ķermeņa daļām, šai gadījumā sievietes intīmo zonu, nosūtot gaisma plūsmu uz ķermeņa iekšieni.

Tā rezultātā dzimumorgāniem ievērojami pieplūdīs asinis, palielinot to jutīgumu, un speciālisti šo paņēmieni dēvē par "dabisko Viagru".

Šo elpošanas tehniku sākotnēji ieteicams apgūt vienatnē, neveicot fizisku dzimumorgānu stimulēšanu, un, kad tā apgūta, procesā var iesaistīties arī sievietes partneris.


 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!