Foto: Shutterstock
Ļoti iespējams, sava mīļotā vīrieša jutīgākās vietiņas jau sen esi izpētījusi. Tomēr varbūt par dažiem punktiem viņa ķermenī pat nenojaut. Iepazīsties ar "Cosmopolitan" apkopoto informāciju par vīriešu erogēnajām zonām un uzzini, kā sagādāt papildus baudu savam partnerim.

Seja

Foto: Shutterstock

Ķīniešu medicīnā valda uzskats, ka vairāki vīrišķās enerģijas kanāli iet caur vīrieša seju. Noglāsti viņa vaigus, pieskaroties tiem ar apļveida kustībām, ļauj pirkstiem slīdēt arī pār zodu, pieri un lūpām virzienā uz augšu. Tā tu ne tikai aktivizēsi vīrieša enerģiju, bet arī radīsi patīkamas sajūtas, jo sejā koncentrējas neskaitāmi nervu gali, padarot to īpaši jutīgu pret pieskārieniem.

Kakls

Foto: PantherMedia/Scanpix

Līdzīgi sejai, arī kakla priekšējā daļa koncentrējas vīrišķās enerģijas centri. Aktivizē tos, maigi glāstot Ādama ābolu un skūpstot kaklu, kā arī spēlējoties ar mēli un, to izmantojot, liegi aizskar ādu.

Ausis

Foto: PantherMedia/Scanpix

Kā izrādās, ausīs esošie nervu gali ir saistīti ar vīrieša erogēnajām zonām. Maigi parauj un ar zobiem paskrubini viņa auss ļipiņu, kā arī nebaidies viegli noglāstīt auss ārējo malu, to it kā pakutinot.

Plaukstas

Foto: PantherMedia/Scanpix

Iespējams, viņa āda uz plaukstām ir raupja, tomēr pieskārieni tai liks pamosties vīrieša libido. Maigi apļo pirkstu spilventiņus pār viņa plaukstas ārpusi un apstājies centrā, kas ir tās jutīgākā daļa. Saspied pirkstu starpas un pirkstu galus, ar nagiem kņudinot arī rokas locītavu.

Krusti

Foto: Shutterstock

Akupunktūras meistari uzskata, ka rajons nieru daļā ir lielākais seksuālās enerģijas avots.

Izmanto šo dabas īpatnību savā labā, atrodot krusta kaulu. Tas koncentrē neskaitāmus nervu galus, tāpēc pieskārieni šeit būs jo īpaši patīkami. Sasildi ādu ar plaukstām un tad maigi masē, izvēloties kustību virzienu pati!

Naba un vēders

Foto: PantherMedia/Scanpix

Rajons ap nabu ir viena no jutīgākajām vīrieša erogēnajām zonām, jo ir saistīts ar nervu galiem sēkliniekos. Glāsti viņa vēderu, zonu zem nabas un sānus, it kā zīmējot apļus uz viņa ādas!

Ceļgalu aizmugure

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja vien vīrietim šī vieta neliek smieties no kutēšanas, radi patīkamas sajūtas, maigi glāstot ceļgalu aizmuguri, virzot plaukstu līdz potītei. Tāpat vari zīmēt līnijas ar pirkstu galiem, uzspiežot uz kājas ikra ārmalām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!