Visu vai neko – tā varētu dažos vārdos raksturot aktrises un raidījumu vadītājas Vitas Balčunaites attieksmi pret došanos uz randiņiem. Viņa uz romantisku tikšanos nav bijusi teju divus ar pusi gadus, norādot, ka labāk velta laiku citām aktivitātēm, nekā dodas satikties ar cilvēku, kas viņai nešķiet pietiekami interesants.

"Es dzīvoju viena, apzināti. Patiesībā jau divus ar pusi gadus gandrīz es pat neesmu gājusi ne uz vienu randiņu," raidījumā "Starp mums runājot" atklāj Balčunaite. Viņa norāda, ka mēdz atteikt došanos uz randiņu, jo viņa nav satikusi cilvēku, kas viņu uzrunātu un saistītu tā, lai rastos interese piekrist uzaicinājumam.

"Tad es labāk palieku mājās, lasu grāmatu vai tiekos ar jau esošajiem draugiem vai arī ģimeni, vai aizbraucu kaut kur pie dabas, vai aizeju uz sporta klubu vai vēl kaut ko," viņa skaidro, "katrā ziņā, jā, man tad draugi jautā – nu kā, kā tā var būt, ka tevi neviens nesaista, ir taču arī kaut kādas fiziskās vajadzības. Bet, ja tev nav šī, kā lai pasaka, šī cilvēka, ar kuru tev gribētos būt līdzās kā ar draugu, tad arī pārējais… Nu man vajag, lai man ir komplekts."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!