Foto: AFI

Žoržs Siksna ir Latvijā visiem labi zināms mūziķis un vokālais pedagogs. 360TV" raidījuma "100 personības līdz Latvijas simtgadei" ietvaros Siksna stāsta par to, kāds ir labu attiecību noslēpums, vai ir jēga precēties un vai viņš vispār tic mīlestībai.

Taujāts par laulības dzīves nozīmi, Siksna iesaka labāk neprecēties, jo tas attiecības tikai sabojājot. Pats esot pamēģinājis, nepaticis.

"Es esmu izgājis tam cauri, un tas nav galvenais dzīvē. Labāk ir dzīvot un būt kopā neprecoties, bet tie, kas precas, laikam paši zina, kāpēc to dara," izvairīgi skaidro mūziķis.

Runājot par mīlestību, Siksna atklāj, ka nezina, kas tas ir. To viņš zināšot, kad viņam apritēs 65 gadi. Varbūt tad viņš sapratīs, ka ir arī jēga precēties.

Atbildot uz svarīgāko jautājumu – kam ir jābūt, lai divi cilvēki nodzīvotu kopā visu mūžu, mākslinieks ilgi domā: "Ir kopīgi jāattīstās un jāsaprot vienam otrs. Par otru ir jāzina viss. Attiecībās nedrīkst būt noslēpumu, jo tie dzīvē tikai traucē un vienmēr tik un tā nāk gaismā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!