Foto: Shutterstock
Apavi, protams, ir lielākās daļas sieviešu vājība, jo mēs bieži nevaram paiet garām kārtējam apavu veikalu, vismaz nepielaikojot kādu skaistu kurpju pāri. Kurš gan neatceras populārā seriāla "Sekss un lielpilsēta" galveno varoni Keriju, kuras apsēstība ar apaviem ietekmējusi vairumu seriāla piekritēju?

Augstpapēžu apavi sievietēm ir ekskluzīva lieta – varētu pat teikt, ka nepieciešamība, kas nepiemīt vīriešiem. Kurpes mūs dara sievišķīgākas, slaidākas un skaistākas, kaut dažkārt tās nav viegli nēsāt ilgstoši un visās situācijās, tomēr ko gan mēs nedarām sevis un arī, protams, vīriešu dēļ. Augstpapēžu kurpes izceļ mūsu sievišķās aprises un ceļ pašapziņu, bet vai visas kurpes ir pietiekami glaimojošas mūsu augumiem? Kādas kurpes ir jāizvēlas, lai izskatītos eleganti, seksīgi, sievišķīgi, nevis bezgaumīgi?

Smailas "augstpapēdenes" ar spiciem purniem, "platformenes" ar pilnu zoli vai kurpes ar masīvu papēdi – ir tik daudz nianšu, kas liek sieviešu kājai izskatīties skaisti vai nepievilcīgi. Protams, svarīgs ir ne tikai kurpes dizains, bet arī krāsa un materiāls un, neapšaubāmi, arī pati valkātāja. Lūk, daži piemēri.

Melnas augstpapēžu kurpes ir obligātas katras sievietes apavu skapī. Tās vienmēr var uzvilkt, ejot uz teātri vai kādu citu saviesīgu pasākumu, vai vienkārši, ja vēlies sajusties sievišķīgi. Būtiski ir arī zināt, ar kādu apģērbu tās valkāt kopā. Šeit redzamajā piemērā teorētiski sieviete ir izvēlējusies melno, mazo vakarkleitu un melnas augstpapēžu kurpes, tomēr ne kleitas garums, ne milzīgā platforma neglaimo sievietes izskatam.

Arī šajā fotogrāfijā ir redzams, ka platformas augstumam ir nozīme.

Lūk, piemērs, kā sieviete prot nest savu augumu un nēsāt ausgtpapēžu kurpes.
Dizainam varbūt nebūtu ne vainas, tomēr kurpju materiāls ir izaicinošs, lai neteiktu, ka vulgārs.
Caurspīdīgi apavi reiz bija modes tendence, tomēr sievietes kāja tādos neizskatās pārāk pievilcīgi.

A photo posted by AB (@alexnchy) on Jul 10, 2016 at 10:52pm PDT

Šis ir brīnišķīgs piemērs, kā izvēlēties gaumīgus apavus, kurus var nēsāt gan pie biksēm, gan kleitas, gan svārkiem. Bēšā krāsa derēs visiem gadījumiem.
Piemērs, kad atkal jau apavus "iegāž" to dizains.
Šādām augstpapēžu kurpēm vajadzētu būt jebkuras sievietes īpašumā.
Kurpes ar platu papēdi – glīti un ērti ikdienišķai valkāšanai.

A photo posted by ALDO shoes (@aldo_shoes) on Jul 8, 2016 at 10:33am PDT

Sarkana krāsa apavos ir bīstama, un ne visām sievietēm izdodas šādas kurpes valkāt skaisti, tomēr dizains ir lielisks, ergonomisks, un katrai jāizvērtē pašai, izvēlēties sarkano krāsu vai labāk nē.

A photo posted by ALDO shoes (@aldo_shoes) on Jul 1, 2016 at 9:25am PDT

Raksts tapis tematiskā projekta "Domina Shopping vasara" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!