Foto: Publicitātes attēli

Apakšveļa ir katras sievietes slepenais ierocis – it kā neviena nemanīta, tomēr tā spēlē lielu lomu kopējā tēlā un arī sievietes pašsajūtā.

Novērojot dizaineru jaunākos sniegumus, jāsaka, ka katra dāma var atrast savai gaumei piemērotāku veļiņu – tā variē no vienkāršiem un ērtiem modeļiem, līdz pat valdzinoši piesātinātiem un seksīgiem apakšveļas komplektiem.

Runājot par ikdienišķākiem variantiem, lieliski noderēs "push up" krūšturi, kas izcels sievišķīgos apaļumus, un vienkārša tipa biksītes – ērtas un klasiskas. Krāsas, protams, pēc katras gaumes – vasarīgi brūno ķermeni var izcelt ar piesātināti spilgtām krāsām vai pieturēties pie no modes neizejošiem un vienkāršākiem toņiem, ko būs vieglāk pieskaņot pie apģērba.
Taču tām dāmām, kuras iecienījušas maksimālu komfortu un brīvības devu savā ikdienā, patiks veļa sportiskākā noskaņā. Interesanti, ka šosezon aktuāls ir retro un sportiskā stila miksējums, kurā sportiskā apakšveļa kombinēta ar biksītēm ar augstāku jostas vietu. Jāsaka, ka tas ir arī liels pluss, jo lieti noderēs tām, kuras vēlas pietušēt savu "mīlas balkoniņu".
Kā aktualitāti šosezon atsevišķi vērts izcelt arī krūšturus ar nelielo korsetīti un biksītes ar paaugstināto jostas vietu. Gaumīgi, ērti un piesegs galvenās problēmzonas, ja tas ir vajadzīgs.
Vērts pieminēt arī interesantos modeļus, kas izceļas ar vairākām lencītēm un izgriezumiem biksīšu gurnos.
Un, protams, kā bez apakšveļas klasikas – mežģīnēm. Tās motīvi sastopami visur – toņiem un modeļiem nav nozīmes, galvenais, ka tās ir valdzinoši izcakinātas.

Raksts tapis tematiskā projekta "Domina Shopping vasara" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!