Foto: Shutterstock
Ja tu apturēsi uz ielas parastu vīrieti un pajautāsi viņam, kādas ir pēdējās vīriešu modes tendences, viņš, visticamāk, nodomās, ka tu neesi pie skaidra saprāta. Ja to pašu pajautāsi sievietei, viņa apdomāsies, bet, visticamāk, kaut ko arī atbildēs, bet visai skopi. Vīriešu modes tendences pārāk strauji nemainās, tomēr mēs, sievietes, vienmēr ievērojam un atceramies vīrieša koptēlu.

Sievietēm ir savs viedoklis, kādās kombinācijās vīrieša apģērbs izskatās pievilcīgi un kādās – atbaidoši. Dažkārt pirmais iespaids var tikt neatgriezeniski sabojāts – ieraugot vīrieti uz ielas vai, vēl ļaunāk, ejot ar viņu uz pirmo randiņu. "Kleo" ir apkopojis dažu sieviešu viedokļus.

"Zeķes iešļūcenēs – fui! Kad vienreiz vīrieši sajēgs, ka tā nedrīkst darīt?! Kas man patīk? Iešļūcenes bez zeķēm. Un arī sandales bez zeķēm. Zeķes jāvelk kopā tikai ar sporta apaviem vai kurpēm, tātad – tikai sporta zālē vai pastaigājoties. Vispār es neciešu puišus un vīriešus, kas ikdienā nēsā sporta apavus un apģērbu. Varētu padomāt, ka viņš ir kaut kāds sportists! Izkāpj no sava glaunā vāģa sporta apģērbā un domā, ka tas ir forši. Fui!" savās domās dalās mājsaimniece Jeļena (23).

Žurnāliste Natālija (24) uzskata, ka sporta apģērbs un apģērbs sportiskā stilā neesot viens un tas pats. "Vīrieši tādas lietas neatšķir. "Sportiskais šiks" varbūt labi izskatās modes skatē, bet ne jau ikdienā. Vīrieša uzvalks un sporta apavi manī izraisa riebumu. Nespēju izskaidrot, kāpēc," uzsver sieviete.

Grāmatvede Ludmila (48) nevar ciest, kad vīrietim bikses ir par īsu: "Tāds vīrietis ir, maigi izsakoties, dīvains. Ja arī viņš ir nopietns un labs cilvēks, es nespēju pret viņu tā attiekties. Un tādu vīriešu ir daudz, - viņi vai nu ir uzrāvuši bikses par augstu, vai vienkārši iegādājušies tās par īsu – kā Karlsonam."

"Pirmais, kas man nāk prātā, ir īsi, apspīlēti šorti. Neciešu!" saka studente Kate (18).

Dizainere Ludmila (24) par šortiem saka tā: "Man patīk šorti, bet tikai tad, ja vīrietim ir ideāla figūra. Kāpēc gan ne? Vai arī bikses ar platiem galiem. Ne visiem ir jānēsā taisnas vai apspīlētas bikses."
Visvairāk sievietēm vīriešu apģērbā nepatīk pārāk īsa vai pārāk gara kaklasaite, pārāk īsi šorti un zeķes, kas tiek nēsātas sandalēs vai iešļūcenēs.

A photo posted by Henry Ng (@streetstyleposer) on Apr 3, 2016 at 3:20pm PDT

A photo posted by Louie (@djlouiexiv) on Jun 22, 2016 at 9:08am PDT

Raksts tapis tematiskā projekta "Domina Shopping vasara" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!