Foto: Shutterstock

Sievietes vasarā lielu nozīmi pievērš peldkostīma izvēlei, un pludmale dažkārt pārvēršas par peldkostīmu modes skati, kur viens otru vēro, novērtē un kritizē. Ja sieviešu peldkostīmi ir pārsvarā krāsaini un koši – tā, lai visi pamana un atskatās, tad vīrieši ar dažādību krāsās parasti neizceļas. Lielāku uzmanību piesaista tas, vai izvēlētais dizains labi sader ar vīrieša ķermeņa aprisēm.

Vīrieši izvēlas dažāda dizaina peldbikses – apspīlētas un miniatūras kā apakšbikses, sportiskas un apspīlētas, bokseršortus, kā arī peldšortus. Garāki vai īsāki, tas jau ir katra paša izvēlē, jo gaumes ir dažādas. Reti gadās redzēt vīriešiem peldbikses – stringbiksītes. Tos varbūt labāk atstāt guļamistabai. Interesanti uzzināt, ko daiļā dzimuma pārstāves domā par vīriešu peldbiksēm. Vai viņas ir iecienījušas īsas un apspīlētas peldbikses vai pusgarus, sportiskus peldšortus? Kādas peldbikses sievietes kaitina?

Kristīne Deimone, tērpu māksliniece: "Patīk brīvas šortveidīgas peldbikses, tas izskatās vīrišķīgi. Kaitina iespīlētas peldbikses. Nezinu, ko vīrietis ar tādām ir gribējis pateikt, bet nemaz neizskatās, ka būtu ērtas, drīzāk gejiskas."

Anita Pužule, bodibildinga čempione un trenere: "Liekas, ka daļa vīriešu neapzinās, cik liela nozīme ir tam, ko viņi velk pludmalē. Vienmēr patīkami ir redzēt gaumīgi un atbilstoši ģērbušos vīrieti, arī pludmalē. Personīgi man kaitina tie stiprā dzimuma pārstāvji, kuri iespīlējas mazās, pieguļošās biksītēs, tās lai paliek bodibilderiem skatuvei. Arī pieauguši tēvaiņi sērfotāju šortos nešķiet pievilcīgi. Klasiska izvēle vienmēr ir vidēja garuma peldšorti neitrālās krāsās vai ar ģeometrisku rakstu. Puķainie lai paliek brīvdienām Havaju salās."

A photo posted by MYMARINI (@mymarini_swimwear) on Jun 29, 2016 at 11:23pm PDT

A photo posted by Aronik Swimwear (@aronikswim) on Apr 18, 2016 at 2:27pm PDT

Raksts tapis tematiskā projekta "Domina Shopping vasara" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!