Foto: Shutterstock
Apkārtējo spriedumu par mums veido virkne īpašību un rīcības modeļu, ko piekopjam ikdienā. Ja nesaproti, kāpēc reizēm līdzcilvēku attieksme pret tevi ir negatīvāka nekā gribētos, iepazīsties ar allwomentalk.com apkopotajiem personību tipiem, ko cilvēki nevar ciest ne acu galā.

"Es, es, es!"

Foto: Shutterstock

Cilvēki, kuri uzskata, ka ir planētas centrs ar visām viņu ikdienas problēmām un niekiem, kas tiek pārvērsti milzu notikumos, nepatīk nevienam. Ja tev piemīt nelāgs paradums ikvienu sarunu pārvērst savas ikdienas dzīves un personības iezīmju iztirzāšanā, centies no tā atbrīvoties! Egoisms nav tīkams nekādos apstākļos, tāpēc centies mazāk runāt par sevi un prasmīgāk ieklausīties līdzcilvēku teiktajā!

Mūžīgais upuris

Foto: PantherMedia/Scanpix

Mūžīgie upuri jeb slēptie mazohisti, kam patiesībā neizsakāmi patīk pašu piešķirtā cietēju loma, ir ne mazāk kaitinoši personāži kā egoisti. Mēs zinām, ka "dzīve ir grūta un tajā nav taisnības", tomēr nemitīga čīkstēšana situāciju ne tikai neuzlabos, bet arī atstās tevi ar visām nebūšanām un klapatām cīnāmies vienatnē.

Profesionālais attaisnojumu meklētājs

Foto: Shutterstock

Zināms, ka atrast iemeslu kautā nedarīšanai vai savu neveiksmju attaisnošanai, var vienmēr. Tomēr, ja mūždien aizbildinies ar dažādiem izdomājumiem vai aizņemtību, kas noslogojuma ziņā pielīdzināma prezidenta darba grafikam, laiks kaut ko mainīt ne tikai ikdienā, bet arī savā attieksmē pret līdzcilvēkiem.

Spēcīgi, ietekmīgi un tomēr – kompleksu pilni

Foto: Shutterstock
Šim cilvēku tipāžam, visticamāk, bijusi grūta bērnība, tāpēc pat pieauguša cilvēka vecumā nekas no sasniegtā nav gana labs un dvēselē esošie tarakāni laiku pa laikam izgraužas ārpusē neglītu kompleksu veidā. Iemīli taču sevi vienreiz!

Misters vai Mis "Zinu visu labāk"

Foto: Shutterstock

Visbiežāk pie šī personības tipa pieder sievietes. Viņām nav bērnu, tomēr viņas zinu visu par zīdaiņu kopšanu un labākajiem pamperiem, kurus tu, protams, nespēj atrast. Tāpat viņas nekad negatavo, bet var acumirklī noteikt, vai buljons gatavots no īstas gaļas vai kubiņa. Šo sarakstu varētu turpināt mūžīgi, bet domu tu, visticamāk, jau saprati, vai ne? Ne velti valda teiciens par klusēšanu, kas ir zelts.

Draudzīgā baumotāja

Foto: PantherMedia/Scanpix

"Es jau neaprunāju, tikai saku, bet, vai redzēji, kas viņai bija mugurā?" Šo frāzi bieži esam dzirdējušas darba vietu virtuvēs vai lekciju sākumā studiju gados. Kaitinoši, vai ne? Nekļūsti par tenku vāceli, apspriežot cilvēkus, un, ja kas sakāms, saki tikai labu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!