Foto: Shutterstock
Lai arī svētki jau ir pagājuši, tas nebūt nenozīmē, ka arī pusdienošana kopā ar ģimeni pie lielā galda ir aizmirsta un vietas pie galda netiks iesildītas līdz nākamajiem svētkiem. Lai gan steidzīgajā ikdienā dažkārt nesanāk pusdienot visiem kopā, vērts aizdomāties, ka tā ir ļoti svarīga dienas sastāvdaļa un mirklis kopā ar mīļajiem. Ja tomēr tavai ģimenei nav ēdamgalda, pie kura aizvadīt maltītes, neraizējies, jo šoreiz piedāvāju aplūkot mēbeļu komplektus, kuri lieliski iederēsies tavā virtuvē.

Gaiši un viegli. Ēdamgalda komplektā ietilpst "Nilsen galds un četri "Thisted" baltas krāsas krēsli, kuri telpu padarīs gaisīgāku un gaišāku.

Foto: Publicitātes attēli

Šis mēbeļu komplekts ērtāks šķitīs nedaudz lielākām ģimenēm, jo komplektā ietilpst seši gaiši "Mika" krēsli un tumšs "Fischer" galds. Lieliskā krāsu saderība patiešām akcentēs ēdamstūrīti.

Foto: Publicitātes attēli

Un šeit arī vērojama lieliska elegance. "Morso" galds un "Mika" krēsli noderēs vakariņām četratā.

Foto: Publicitātes attēli

Šis smagnējais, taču antīki valdzinošais mēbeļu komplekts arī nepaliks nepamanīts. "Dannika" galds kopā ar "Orbe" krēsliem patiesi piešķirs vēstures piesitienu, kuru vēl vairāk pastiprina krēslu padilušais audums.

Foto: Publicitātes attēli

Senatnīgums piemīt arī šim komplektam, taču iederēsies
mazliet mūsdienīgākā mājas iekārtojumā. Komplektā ietilpst četri "Orbe" krēsli
un "Fischer" galds.

Foto: Publicitātes attēli

Lai gan ļoti vienkārša, baltā krāsa prot sevi pasniegt. Komplektā ietilpst "Ballerup" galds un "Fanny" krēsli.

Foto: Publicitātes attēli

Taču šis nudien būs piemērots pavisam lielām ģimenēm un lustīgiem svētku svinētājiem. "Verona" garais galds un "Otta" krēsli, spēs pie galda satilpināt desmit cilvēku.

Foto: Publicitātes attēli
Šobrīd "Jysk" veikalos šos ēdamgaldu komplektus var iegādāties ar ievērojamām atlaidēm. Izmanto Zave.lv, lai noskaidrotu, kurā vietā ir pieejams ēdamgalds, kurš iekritis acīs un iederēsies tavā virtuves interjerā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!