Foto: Shutterstock

Attiecību un ģimenes veidošana daudzām sievietēm ir galvenais mērķis un dzīves uzdevums. Kas notiek tad, ja iecerētais neizdodas? Kā dzīvot tālāk? Vai laime slēpjas attiecībās un kā iemācīties laimi vienatnē? Tie ir tikai daži no jautājumiem, ko plānots pārrunāt, atklājot žurnāla “Viņa.lv” organizēto pasākumu ciklu “Sarunas spēkam”.

Pirmās sarunas temats ir "Viena un (ne)laimīga?". To vadīs klīniskā psiholoģe un psihoterapijas speciāliste Inese Putniece un psihoterapeits, psihiatrs Andris Veselovskis. Tā notiks 28. februāra vakarā pulksten 18. Norises vieta – "Pasēdēt", Stabu iela 10, Rīga. Plašāka informācija par pasākumu un ieejas biļetēm pieejama šeit.

Sarunas mērķis ir palīdzēt sievietei, kam būšana vienai nozīmē nebūt laimīgai. Gan pēc ilgstošas vienatnes, gan nesenas šķiršanās pasaule var šķist sagriezta kājām gaisā. Bieži saskaramies ne tikai ar zaudējuma sāpēm un vientulību, bet arī domām par to, ka dzīvē kaut kas nav izdevies – ģimene, laulība, attiecības. Mūs nomoka vainas apziņa par neizdošanos un sagrautu ilūziju par iespēju būt laimīgai, jo attiecības tika uzskatītas par vienīgo un nozīmīgāko iespēju laimei.

Vai attiecības patiešām garantē laimi un vai tā ir vienīgā iespēja laimei? Kā rīkoties šādā dzīves brīdī – mesties jaunās attiecībās, domājot, ka tās nesīs laimi vai tomēr veltīt laiku sev un izvērtēt ne tikai attiecības, bet arī to, kas tad īsti mūs dara laimīgas?

Interneta žurnāla Viņa.lv pasākumu ciklā "Sarunas spēkam" kopā ar profesionāliem psihoterapeitiem un citiem uzticamiem un pieredzējušiem padomdevējiem meklēsim atbildes sasāpējušiem jautājumiem un dzīves situācijām.

Vietu skaits pasākumā ierobežots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!