Foto: Publicitātes foto

No 29. oktobra līdz 2. novembrim norisināsies kārtējā "Riga Fashion Week" (RFW) jeb Rīgas modes nedēļa, kurā tiks izrādītas Latvijas un ārzemju modes dizaineru 2020. gada pavasara-vasaras sezonas tērpu kolekcijas, ziņo pasākuma organizatori. Tāpat tiek vēstīts, prezentēta arī 31. sesijas imidža fotogrāfija.

Par 31. Rīgas modes nedēļas imidža autoru kļuva fotogrāfe Vika Anisko (@vikaniska). Fotogrāfijā ir attēlota modele Ksenija Gerasik (@ksywai) Latvijas zīmola "MCouture" (@mcouturestudio) jaunākās SS20 kolekcijas tērpos. Pie imidža bildes tapšanas strādāja arī zīmola dizainere Jūlija Malahova un grima meistare Jekaterina Hlopova (@ketmakeup).

"Šie tērpi no jaunās pavasara-vasaras "MCouture" kolekcijas atspoguļo ne tikai mūsu zīmola DNS, bet arī nākamās sezonas modes tendences – maigā piparmētru krāsa un koši sarkanā "scarlet red" labi izskatās kopā un piešķir tēlam sapņotāja pārgalvīgumu," stāsta zīmola "MCouture" dizainere Jūlija Malahova. Zīmola "MCouture" kolekcijas skate 30. oktobrī būs pirmā skate kultūras pasākumu platformā "Hanzas Perons" RFW ietvaros.

Modes nedēļas ietvaros norisināsies labāko Latvijas modes mākslinieku un no citām valstīm aicināto dizaineru 2020. gada pavasara-vasaras sezonas pret-a-porter sieviešu un vīriešu modes kolekciju prezentācijas, kā arī citi izglītojoši un izklaidējoši pasākumi.

Jaunumiem seko līdzi oficiālajā mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!