Foto: Shutterstock
Labu izskatīties un justies labi – to vēlas ikviens vasaras festivālu un ballīšu apmeklētājs. Tomēr nereti gadās, kad priekus sabojā apdegšana saulē, neciešamas paģiras vai gulēšana teltī, pēc kuras sāp visas maliņas. Ko darīt, lai tā nenotiktu?

Ieklausies speciālista ieteikumos, ko darīt, lai ballīte nebeigtos ar sliktu dūšu un neciešamām galvassāpēm, kā arī noskaidro, kā rīkoties tad, ja grādīgo dzērienu lietošana beigusies bēdīgi. Protams, no nepatīkamām sekām nākamajā dienā un arī ilgtermiņā vislabāk pasargās atteikšanās no alkohola.

Tāpat noskaidro, ko darīt, ja diena festivālā vai kādā citā pasākumā ir bijusi saulaina un brīnišķīga, bet par to atgādina nepatīkami saules apdegumi. Atceries, ka no saules jāsargā ne tikai āda, bet arī acis – noskaidro, vai tavas saulesbrilles palīdzēs. Iepazīsties arī ar dažādiem knifiņiem, piemēram, kā parūpēties, lai tavas kājas būtu gludas vairākas dienas pēc kārtas, ja pretējā gadījumā jūties slikti un pat saulainās un siltās dienās valkā garās bikses.

Un gadījumā, ja jauna iepazīšanās festivālā beidzas ar kaisles pilnu nakti, neaizmirsti, ka prezervatīvs pasargā ne tikai no nevēlamas grūtniecības, bet arī seksuāli transmisīvajām slimībām.

Lai ballīte būtu izdevusi, ieskaties mūsu izvēlētajos rakstos par lietām, ko nedrīkst aizmirst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!