Katrai sievietei prātā ir dažādas kvalitātes un īpašības, kuras viņa meklē partnerī. Ar kādiem vīriešiem potenciālas attiecības redz uzņēmēja un kulinārijas eksperte Ilze Jurkāne un kādos veidos vecums tās ietekmē, viņa atklāj raidījumā "Sieviete. Personīgi".

Jurkāne uzsver, ka redz iespēju veidot attiecības ar cilvēku, kuram ir laba izglītība un pasaules vēriens: "Tam būtu jābūt cilvēkam, kas ir fiziski, intelektuāli un kultūras ziņā aktīvs, kas grib ceļot, kas grib iet uz teātri, kas grib būt arī ar daudziem cilvēkiem kopā un būt arī viens ar mani." Viņa arī nebaidās teikt, ka viņas kritēriji ir diez gan augsti.

Tāpat Jurkāne uzskata, ka Latvijā daudz potenciālu kandidātu "šajā skaistumkonkursā" neredz. "Tā ir viena liela problēma. Tad, kad es braucu ceļojumos, man kandidātu ir daudz, pievērš uzmanību. Bet es tomēr vismaz šobrīd gribu dzīvot Latvijā. Un tas pataisa situāciju grūtāku. Ir grūti arī uzturēt tādas attiecības no distances."

Runājot par partnera vecumu, Jurkāne atklāj, ka viņā ir ieinteresēti aptuveni 10 gadus jaunāki vīrieši. "Tas it kā ir daudz, bet it kā nav daudz. Vīrieši tomēr noveco ātrāk – gan garīgi, gan fiziski.

Ja vīrietim tikai interesē āda, tas nav mans vīrietis tik un tā. Vīrietim, kam es patīku un esmu iekārojama, acīmredzot visa tā paciņa ir interesanta. Viss, kas nāk kopā."

Jurkāne arī dalās pārdomās, ka, vēloties attiecības, nevar vienkārši sēdēt mājās – viņas gadījumā tas gan vairāk nozīmē nesēdēt Latvijā, īpaši tad, ja esi ļoti pazīstams. "Man ir arī citas draudzenes, kuras ir drusku jaunākas un šķīrušās, bet viņām iet veiksmīgāk, tāpēc ka viņas nav tik publiskas personas. Kad es satieku kādu vīrieti, nevaru saprast, vai es viņam patīku vai viņam patīk Raiņa bulvāris 2, dzīvoklis 6."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!