Foto: DELFI

Katrs no mums bērnībā iekūlies nepatikšanās – kāds pamatīgākās, kāds pavisam niecīgās, taču kā ir ar slavenībām? Par saviem nedarbiem un interesantākajiem darbiņiem stāsta Intars Busulis "360TV" interviju ciklā “100 personības līdz Latvijas simtgadei”.

Intars Busulis teic, ka bērnībā viņam bija iespējas vārīt podus, un viņš tās arī īstenojis. Jautāts, kuras bijušas vistrakākās sastrādātās blēņas, mūziķis pat sākotnēji nevarēja atminēties tās, taču vēlāk nonāca pie slēdziena – "Es ar hokeja ripu vienkārši izsitu logu."

Tāpat Intars Busulis atceras vēl vienu amizantu atgadījumu no bērnības. Kad aptuveni trīs līdz četrus garo ceļu no mājām uz skolu mērojuši ar slēpēm, viņš savam draugam brutāli uzkāpis uz slēpju gala. Slēpes salūzušas un, protams, sekojusi vēstulīte mammai, kad viņai jāierodas uz skolu. Slēpes esot bijis jāatpērk. Bet stāsts beidzies samērā labi, jo mūziķa tēvs slēpes salabojis un, kā saka Busulis, "pēc tam, man liekas, nodragāju visu mūžu ar viņām."

Jāsaka, ka Busulis pagātnē ne vien sastrādājis atmiņā paliekošas blēņas, bet bijis arī ļoti čakls. Runājot par interesantajiem pagātnes darbiņiem, Busulis atzīst, ka kūdras purvā ar kāpurķēžu traktoru vācis kūdru, gan palīdzējis tēvam kurinātavā, kā arī strādājis par sētnieku vidusskolā.

Vairāk skaties "100 personības līdz Latvijas simtgadei" 360TV kanālā, piektdien, 3. jūnijā pulksten 22.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!