Plastiskais ķirurgs Jānis Zaržeckis uzskata, ka Latvijā sievietes ir skaistas, pateicoties vēsturei, un atzīst, ka dažreiz operācijas vietā labāk palīdzot kāda dzīves gudrība.

360TV Lielajā intervijā Jānis Zaržeckis stāsta, cik dažādu iemeslu vadīti pacienti meklē pie viņa palīdzību: "Man ir bijuši pacienti, kuri atnes Maikla Džeksona bildi un lūdz, lai taisu Džeksonu! Jā, tā tiešām mēdz būt, mans darbs ir interesants.''

Kā izrādās, ne vienmēr problēma ir ārēja. Nāk klienti, kuriem patiesībā ir jāatrisina citas problēmas, un ar ieteikumiem vai dzīves gudrībām dažreiz var palīdzēt vairāk, nekā ar operāciju.

"Nē, nav tā, ka ejot pa ielu, vēroju cilvēkus un domāju, vai viņam vajadzētu operāciju. Kad izeju ārā no slimnīcas, tā aizmirstu, ka esmu ārsts," atzīst ķirurgs.

Jānis Zaržeckis atzīst, ka Latvijā esot visskaistākās sievietes, turklāt viņam esot skaidrojums, kāpēc tā: "Tā ir samaksa par vēsturi. No vienas puses tā ir šausmīga. Bet no otras puses gēnu sajaukšanās dēļ sievietes ir tik skaistas. No dažādiem gēniem no katra tiek paņemts tas labākais, un tad veidojas kaut kas bezgala skaists. Tā ir tā patiesība, ka latviešu sievietes ir skaistas."


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!