Kāda atšķirība starp latviešiem un meksikāņiem? Kādas ir sievietes meksikāņa acīm, un vai tās Latvijā ir viegli sastapt? To sarunu šovā "Starp mums runājot" skaidro karstasinīgais šefpavārs Havjērs Garsija.

Pirms vairāk nekā 20 gadiem Havjērs uz Latviju atbrauca sievietes dēļ. Kopš tā brīža ir pagājis zināms laiks – tagad viņš ir precējies un ir tēvs astoņiem bērniem. Havjērs uzskata, ka Latvijā ir viegli satikt sievieti, taču pēc tam attiecības tik ātri neattīstās kā, iespējams, gribētos.

Pikantajā raidījuma gaisotnē jautāts, vai, viņaprāt, sievietes Latvijā ir kaislīgas un viņām piemīt temperaments, Havjērs atzina, ka latviešu sievietēm pietiek emocijas un viņas ir kaislīgas, piekrītot, ka, iespējams, tas ir vairāk saistāms ar tādu kā "inteliģento kaislīgumu", kurš nav sevišķi izteikts, bet viņš tur ir.

Runājot par latviešiem kopumā, viņš ir pamanījis, ka tie tik ātri neiekarst, piemēram, koncertos visi sākotnēji stāvēs stīvi, taču vēlāk jau būs iesiluši un gatavi mesties deju virpulī. Tāpat raksturīgs, ka latvieši vispirms domā, bet pēc tam dara jeb septiņas reizes nomēra pirms griešanas, kas ir pretēji tam, kā viņam ierasts.

Visu sarunu šovu "Starp mums runājot" skaties jau šovakar, 2. maijā, plkst. TV kanālā "STV-Pirmā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!