Foto: Reuters/Scanpix

"Armani" – zīmols, kas saistās ar neizmērojamu eleganci un šiku. Bet aiz šī zīmola stāv vīrs, kurš to ir uzbūvējies no sapņiem un mīlestības pret modi. Turpinājumā Džordžio Armani īsais dzīves stāsts, kā no medicīnas studenta var kļūt par pasaulē slavenu modes dizaineri.

Jāatzīst, ka Armani ir vīrs, kurš ar savu lielisko stila izjūtu un saprati par modi ir kļuvis par vienu skaļākajiem cilvēkiem modes pasaulē, radot zīmolu, kas zināms ir ikvienam. Pārcietis nabadzību kara gados, viņš atklāja sevī arvien jaunas īpašības un talantus, kas, protams, saistījās ar modes industriju. Pēc lielākas popularitātes gūšanas Džordžio Armani neaprobežojās vien ar apģērbiem, bet iemirdzējies arī skaistumkopšanas jomā, iekarojis viesnīcas, grāmatu tirgu, kā arī pat radoši izpaudis sevi mājsaimniecības preču pasaulē. Tāpat vērts uzsvērt viņa centienus un vēlmi modes industriju padarīt par matu ne tik nežēlīgu. Bet visu pēc kārtas!

Vairāk kā trīs desmitgades modes biznesā, Armani panākumus, slavu un pieredzi var pielīdzināt tādām modes leģendām kā Koko Šanelei un Īvam Senlorānam. Savā cienījamajā 81 gadu vecumā, Armani ir viens no izcilākajiem modes ikonām.

Filmu par Džordžio Armani skaties ceturtdien, 2. jūnijā, plkst. 21.00 360TV!

Soli pa solim: kā Džordžio tika pie atpazīstamības visā pasaulē

'Armani' nosaka ne vien modi, bet arī cenšas izmainīt likumus visā industrijā

Foto: AFP/Scanpix

Džordžio Armani modes zelta padomi

Foto: AFP/Scanpix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!