Foto: Shutterstock

Mūsu ikdienā liela loma ir mūsdienu tehnoloģijām un sociālajiem tīkliem, kas ne tikai izklaidē, bet arī informē un iedvesmo. Sadarbībā ar portālu Intensa.pro piedāvājam Top 10 Latvijas populārāko un interesantāko Instagram profilu par skaistumu, kuros atradīsi gan noderīgus skaistumkopšanas padomus un trikus, gan sev interesējošu informāciju par visdažādākajām tēmām krāšņā izpildījumā.

karina_zu

Ja vēlies baudīt ne tikai skaistas fotogrāfijas, bet arī aizdomāties par savu ikdienu, vari iepazīties ar Karīnas Instagram profilu. Tajā Karīna publicē savas pārdomas par dzīvi, kā arī piedāvā modei un skaistumkopšanai atbilstošus ierakstus, periodiski ievietojot arī fotosesiju bildes un dažādu jaunumu foto apskatu. Jāpiebilst, ka autore ne tikai raksta modes blogu, kurā stāsta par aktuālākajām industrijas tendencēm, bet arī pati rada modi.

Zem katras fotogrāfijas ir interesants komentārs, turklāt Karīnas profilā gandrīz nav pašbilžu.

A photo posted by Karina Zu (@karina_zu) on Jan 5, 2016 at 8:06am PST

A photo posted by Karina Zu (@karina_zu) on Dec 15, 2015 at 10:52pm PST

A photo posted by Karina Zu (@karina_zu) on Dec 7, 2015 at 11:57pm PST

Annaturanova

Anna Turanova ir cilvēks, kurš spēj saskatīt skaistumu pat banālākajās lietās. Anna ir profesionāla fotogrāfe, un jau šis fakts vien izraisījis lielu interesi par viņas Instagram profilu. Papildus dabas, kompozīciju un interjera fotogrāfijām savā profilā Anna publicē arī personiskās fotogrāfijas.

Alksne

Laura Alksne ir Latvijā populāra skaistuma un modes blogere. Savā profilā jauniete publicē jaunāko kosmētikas produktu fotogrāfijas un atsauksmes par tiem, fotogrāfijas, veido interesantus tēlus, demonstrē dažādus grima variantus. Tāpat Laurai piemīt teicama stila izjūta, tāpēc viņu var dēvēt arī par "skolotāju" krāsu un faktūru salikumu ziņā. Savā profilā viņa demonstrē ne tikai grima variantus, bet arī publicē fotogrāfijas, kurās parādīta pareiza drosmīga tēla kombinēšana ar dažādiem apģērbu stiliem.

A photo posted by Laura Alksne (@alksne) on Dec 22, 2015 at 11:33pm PST

A photo posted by Laura Alksne (@alksne) on Dec 1, 2015 at 2:46am PST

A photo posted by Laura Alksne (@alksne) on Nov 25, 2015 at 5:05am PST

SintijaSelicka

Veiksmīgās latviešu modeles Sintijas Selickas Instagram profils ir skaistumkopšanas fanu paradīze. Meiteni nereti var ieraudzīt uz modes žurnālu vākiem. Sintija nemitīgi izmēģina visdrosmīgākos tēlus: zila lūpukrāsa, dzeltenas acu ēnas, varavīksnes pārejas acu grimā. Koši!

AlinaKellerOfficial

Bez viņas nav iedomājama Riga fashion week un citi modes pasākumi. Modes blogeres profilā var atrast daudz interesantu fotogrāfiju, progresīvas idejas tēliem, grimam un klasikas kombinēšanai ar laikmetīgumu.

IrinaSalish

Ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs pazīstamā stiliste - vizāžiste Irina Saļiša savā Instagram profilā publicē savu darbu fotogrāfijas, starp kurām ir arī daudz podiuma grima fotogrāfiju. Viņas profils ir iedvesmas avots. Tajā var ne tikai smelties jaunas grima idejas, bet arī uzzināt par jaunumiem un progresīvākajiem līdzekļiem.

A photo posted by @irinasalish on Oct 15, 2015 at 12:05am PDT

A photo posted by @irinasalish on Jan 22, 2015 at 3:30am PST

A photo posted by @irinasalish on Aug 28, 2014 at 5:57am PDT

Fyodorova_style

Viktorijas Fjodorovas Instagram profils ir noderīgas informācijas glabātuve. Savā profilā Viktorija publicē savu darbu, "pirms" un "pēc" pārvērtību rezultātu fotogrāfijas, kā arī demonstrē dažādus kosmētikas līdzekļus un arī tēla veidošanas procesu. Neskatoties uz to, ka pati Viktorija izskatās lieliski, personiskas bildes viņas profilā gan ir retums. Tā vietā atradīsi frizūru, grima, dažādu kosmētikas pirkumu un instrumentu fotogrāfijas, uzacu korekcijas un skropstu pieaudzēšanas pārvērtības un idejas hennas zīmējumiem un manikīram.

Befab_beauty

Laura Valuta ir viena no talantīgākajām Latvijas skaistuma industrijas pārstāvēm. Viņa ir daudzu interesantu darbu autore un ar lielāko daļu no tiem dalās savā profilā. Latvijas sievietēm Laura ir iepatikusies ar savu māksliniecisko pieeju grimam. Nekādu klišeju un atkārtojumu.

A photo posted by LauraValuta (@befab_beauty) on May 11, 2015 at 9:13am PDT

A photo posted by LauraValuta (@befab_beauty) on Jan 8, 2016 at 12:50am PST

SantaKudrenicka

Latvijā populārās blogeres profils ir vieta, kur mājo klasiskais skaistums. Fotogrāfijās Santa bieži demonstrē nevainojamas lainera līnijas un sarkano lūpukrāsu. Starp citu, lainera uzklāšanas meistarību Santa ir izkopusi līdz pilnībai, tāpēc apmeklēt viņas Instagram profilu vari vien tāpēc, lai pati pilnveidotu šo prasmi.

ArinaOnlinee

Šis Instagram profils pieder vienai no populārākajām Latvijas videoblogerēm YouTube. Profilā tiek publicēti īsi stāsti no jaunietes dzīves. Meitenes profilam YouTube ir vairāk nekā 96 tūkstoši sekotāju un pieci tūkstoši sekotāju Instagram vietnē. Jauniete demonstrē pasaulei Rīgas skaistās un omulīgās vietas, par kurām, iespējams, nezina pat īstenie rīdzinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!