Foto: Publicitātes foto

Slava var būt maldinoša, jo arī slaveniem un talantīgiem māksliniekam kabatās mēdz svilpot vējš. Kā iztērējis visu savu naudu klipa filmēšanā un nezinājis, ko iesākt ar "pliku" slavu un tukšām kabatām, interviju ciklā "100 personības līdz Latvijas simtgadei" stāsta Lauris Reiniks.

Cilvēka panākumi dzīvē ir atkarīgi no tā, cik ļoti viņš uz tiem koncentrējas, intervijā uzsver Reiniks. Viņš atklāj līdz šim nezināmu faktu par to, kā filmējis klipu dziesmai "Es skrienu, skrienu vēl", kas savulaik iemantojusi lielu popularitāti. Izrādās, mūziķis klipa filmēšanā esot iztērējis visu savu naudu, taču tas izdevies labāk, nekā cerēts, viņš priecājas. Nevienam nav bijis ne jausmas, ka viņam neesot pie dvēseles palicis ne santīma, un viņš nosmējies: "Ko es ar to slavu tagad iesākšu?"

"Ja es kaut ko vēlos, es vienkārši to darīšu," par karjeras kāpumiem, kritumiem un panākumiem stāsta Reiniks. Panākumi nenāk tāpat vien, pie tiem ir smagi jāstrādā, uzsver mūziķis. "Ja esi smagi strādājis, ir cerība, ka varbūt kādreiz kaut kas atnāks atpakaļ, un panākumi neizpaliks."

Sarunu ar Lauri Reiniku skaties pirmdien, 23. maijā, pulksten 21.00 "360TV" interviju ciklā "100 personības līdz Latvijas simtgadei"


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!