Biznesa uzsākšanai īstā vieta, kur to darīt, pavisam noteikti ir lielpilsēta, kāda ir Rīga. Taču liela pilsēta nāk komplektā ar cilvēku burzmu, nemitīgu steigu un gariem sastrēgumiem, kas bieži vien cilvēku izsūc pat tad, ja dienas laikā vien paspēts aizbraukt uz darbu un atpakaļ, lai gan bijis vēl vesels lērums plānu. Par to, kā Rīga nogurdina un kāpēc citur dzīvot ir vieglāk, raidījumā ''Starp mums runājot'' savā viedoklī dalās pasākumu organizatore Sindija Vilde.

Nereti lēmums mainīt dzīvesvietu tiek pieņemts kopā ar otro pusīti, tāpēc loģisks šķiet raidījuma vadītājas jautājums, vai Vilde Rīgu nomainījusi pret Liepāju partnera aicinājuma vadīta. Tomēr šajā gadījumā pieņēmums ir maldīgs, un viņa skaidro, ka šādu lēmumu izdarījusi savu iekšējo sajūtu vadīta, kas Vildei stāstījušas, ka Liepāja ir pilsēta, kur viņai jābūt. Tāpat savas izvēles skaidrojumu viņa papildina, sakot, ka Rīga viņu nogurdinājusi. ''Es sapratu to, ka Rīga apēd ļoti daudz mana laika, ļoti daudz lieka mana laika – cik daudz es pavadu sastrēgumos, un zinot to, ko pie mana dzīves ritma gribas vienā dienā jau uzspēt izdarīt, man palika žēl mana laika, tiešām. Kamēr es tieku pāri tiltam, kamēr es bērnu aizvedu uz treniņu, kamēr es pati aizbraucu uz teātri. Nē, tas ir nē.''

Vilde ar neviltotu smaidu sejā turpina skaidrot savu izvēli un stāsta, ka Liepājā viss ir piecu minūšu attālumā, kas ļauj tev paspēt izdarīt visu. ''Tu vari visu – aizvest bērnu uz dārziņu, aiziet pati uz baseinu, vai no rīta aizskriet līdz jūrai ar suni, pēc tam aiziet uz teātri vai koncertzāli. Tā arī es esmu nomainījusi savu nodarbošanos un tagad strādāju koncertzālē "Lielais dzintars". '' Pēc pēdējiem vārdiem, ka viņa šobrīd strādā koncertzālē, raidījuma vadītāja jautā, kā tas ietekmējis viņas pasākumu aģentūru, uz ko saņem atbildi, ka pasākumu rīkošana Vildei palikusi kā hobijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!