Foto: DELFI

Nesen sociālajos tīklos parādījās fotogrāfija ar leģendāro Krievijas estrādes dīvu Allu Pugačovu, kur viņa bija redzama bez grima. Fotogrāfija izsaukusi skaļas diskusijas, vieniem nosodot zvaigznes rīcību, citiem – atbalstot. Drīkst vai nedrīkst populāri cilvēki publicēt sociālajos tīklos tik naturālas fotogrāfijas, spriež Latvijā atpazīstamas personības sarunu šovā "Starp mums runājot".

Dziedātāja Samanta Tīna, atbildot uz raidījuma vadītājas apgalvojumu, ka sociālajos tīklos redzamā Pugačovas fotogrāfija neesot simpātiska, nepiekrīt, ka tā nav komplimentu vērta: "Krievijas estrādes dīva viņas cienījamā vecumā var atļauties ievietot bildi, kur viņa ir pilnīgi bez kosmētikas, jo mūsdienās, lai cik tas jocīgi neliktos, stilīgāk ir būt naturālam, nekā ar biezu kosmētikas kārtu."

Žurnāliste Daina Jāņkalne savukārt nesaprot, par ko ir jāsatraucas, jo, ieraugot Allas Pugačovas fotogrāfiju, nopriecājusies par mākslinieces drosmi. "Ir ļoti veselīgi cilvēkiem atgādināt, kāds izskatās jebkurš no mums bez grima," uzsver Jāņkalne. "Turklāt dziedātāja nevienam nav apsolījusi vienmēr izskatīties sapucēta un perfekta. Nav jāapspriež, ko mēs par to domājam. Viņai tā vajadzēja, viņa tā gribēja, un viņa tā izdarīja. Lai dzīvo cilvēka neatkarīgā griba!"


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!