Netālu no Somijas nākamā gada aprīlī paredzēts atklāt salu, kas turpmāk būs kā ekskluzīvs galamērķis tikai sievietēm, informē starptautiska sieviešu sadraudzības tīkla "SuperShe" pārstāve Eva Valdebenito.

Idejas autori salu tikai sievietēm ir iecerējuši kā utopisku vietu, kur sievietes, īpaši tās, kas ir daļa no "SuperShe" sadraudzības tīkla, var satikties un parūpēties par sevi ar fitnesa, uztura, radošuma attīstīšanas un citu aktivitāšu palīdzību.

"SuperShe" ir sadraudzības tīkls sievietēm, kura mērķis ir apvienot sievietes un iedvesmot viņas tiekties pēc saviem sapņiem. Organizācijas pārstāvji ir pārliecināti, ka salas sievietēm atvēršana palīdzēs izveidot fizisku telpu, kurā visa gada garumā viņas varēs atpūsties, atgūt spēku un enerģiju jaunu izaicinājumu pieveikšanai.

Organizāciju izveidoja Kristīna Rota, kuras vadīto uzņēmumu iekļāva "Forbes" straujāk augošo uzņēmumu, ko vada sievietes, top 10. "Es nekad nedomāju, ka tas, ko es daru un kā es dzīvoju savu dzīvi, ir neparasts vai kaut kas ievērojams," teic uzņēmēja, "Es vienkārši darīju savu darbu. Bet, kad es saņēmu atsauksmes no citām sievietēm un sāku sevi redzēt ar citu cilvēku acīm, sapratu, ka varu izmantot savu pozitīvo ietekmi, lai iedrošinātu sievietes uzsākt biznesu un kļūt par labākām sevis versijām."

Pašlaik Kristīna kā savu misiju redz apvienot veiksmīgas un apņēmīgas sievietes no visas pasaules, izveidojot attiecību tīklu, kas veicina domāšanu, sadarbību un izaugsmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!