Foto: Publicitātes foto

Ne visi zina, ka vienam no pazīstamākajiem Latvijas hiphopa māksliniekiem, Ozolam jeb Ģirtam Rozentālam ir meita. Katrā ziņā tas bija pārsteigums Tomam Grēviņam, kurš raidījuma "100 personības līdz Latvijas simtgadei" ietvaros sarunājās ar Ģirtu par to, kādi ir viņa pašreizējie dzīves un daiļrades plāni, kā arī par dzīves gājumu līdz šim.

"Kad tapa pirmie singli "Mirāža" vai "Sapņotājs", neplānoju, ka izdošu jaunu albumu. Dziesmas radās no iekšējām sajūtām un emocijām, bez nekādiem skaļiem lozungiem vai skaļiem emocionāliem pārdzīvojumiem, bez kategorijām – melns vai balts. Laikam jau man tas laiks, kad kaut kas ir jāpierāda, ir beidzies vai pārgājis, lai to citi džeki dara,'' par savām jaunajām dziesmām atklāja Ģirts.

Toms Grēviņš, uzzinot, ka Ģirtam ir divpadsmit gadus veca meita, bija pārsteigts, kā šo faktu palaidis garām. "Jā, kad gatavojām ''Essential Hiphops'' pasākumu, jau tad meita nāca un apmeklēja manu koncertu. Jaunā dziesma ''Superhaips'' viņai noteikti patīk, viņa pat skolā gatavoja prezentāciju par šo tēmu.''

"Par vienu gan es esmu drošs – Ziemassvētkos vai dzimšanas dienās par nestilīgām dāvanām no tēva viņai noteikti nav jāsūdzas!", uz atvadām nosmēja Toms Grēviņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!