Foto: Shutterstock

Pirms kāda laiciņa notikušajā astropsiholoģijas konferencē lielu interesi izpelnījās astroloģes Lindas Kurmis stāstījums par pašas pieredzi cīņā ar liekajiem kilogramiem. Ne katram ir pa spēkam 500 dienās atvadīties no teju 70 kilogramiem, tāpēc astroloģes Lindas vērojumos noteikti ir vērts ieklausīties.

Auns

Viss notiek zibenīgi. Nav laika, nav laika vilkt garumā! Tiešām der visas ātrās iedarbības ekstrēmās diētas. Jo trakāk, jo labāk. Kādi rezultāti...? Nu, kā kuro reizi, bet ne jau tam ir nozīme. Svarīgi ir sākt!

Vērsis

Kas lēni nāk, tas labi nāk. Arī liekais svars. Īsti debesmannas gardēži. Sekas attiecīgas – skaisti spilveni uz visām problēmzonām... bet tiešām skaisti, jo Vērši parasti ir burvīgi izvirpoti smukulīši (jaunībā, vēlāk spilveni pārvēršas plāceņos).

Dvīņi

Mūžīgais jaunavīgums, skrienošais pusaudzis, kam viss piestāv – pat maiss galvā. Reti kad resnums "ķer" šos dzīves elpas tiecīgos. Ja nu tomēr izdevies lieko uzkrāt – atbrīvošanās nāk tikpat viegli kā elpošana. Nu ja – Dvīņi diētu ieelpo!

Vēzis

Rafaellomīlis – vilina viss, kas balts un trausls, pūdercukurā... nē, nē, ne šokolādē! Ja nu vienīgi baltajā. Saldumi – vitāla dzīves nepieciešamība. Visi viņus mīl, pat ja vaigi apaļi, apaļi. Diētas nav Vēzītim... Svaru zaudē, kad iemīlas.

Lauva

Nekomandējiet Lauvu! Viņa pati zina, kad, ko un kā! Patīk gardi mieloties ar izmeklētu, smalku ēdienu. Īsta kārumu eksperte. Pati sev ļauj būt tādai, kāda ir. Bet – ja priekšā stāv kāds nozīmīgs notikums, Lauva nometīs lieko uz sitiena, pie kam ar tāāāāāādu entuziasmu, ka spalvas putēs!

Jaunava

Ja nu ir kāds, kurš patiesi rūpējas par savu veselību, tad tā ir Jaunava! Reti kad dzīvē nāksies sastapt resnu Jaunavu... tas pilnībā izjauc kosmisko definīciju. Labākie diētu speciālisti pasaulē!

Svari

Ak, skaistie Svari... ko tikai dēļ skaistuma nepaveiks?! Arī pašu neiespējamāko! Modes pasaules guru un tendenču iznesēji. Saldumeksperti, jo īpaši zefīra un vafeļu tortītēs. Ja sportos, tad skaisti (skaistā, estētiskā, modernā treniņtērpā). Devīze – to, kas man vēderā, neredz neviens!

Skorpions

Savu asti ar mieru nograuzt, lai tikai tiktu pie kārotā svara un izskata. Valda pār ķermeni labāk, nekā pār jūtām. Regulāri apēd emocijas, pēc tam nenoguris trenējas astoņas stundas no vietas!

Strēlnieks

Par ēdienu nedomā, bet, kad nu tiek klāt, – piecērtas pilns līdz augšai. Negausis īstais! Grūti ar diētām, bet patīk. Diētu karalis! Katra jau kaut ko arī nes... Pārsvarā – atziņas.

Mežāzis

Ideālās proporcijas, ideālie augumi, dievina askēzes un pareizu dzīvesveidu. Diētas nevajag principā, jo nekad tā īsti arī neuzēdas... izņemot, kad nesaredz jēgu dzīvot.

Ūdensvīrs

Viegli pāri peļķēm, grāvjiem un dzīves sarežģījumiem. Kad tur laiks uzkrāt lieko svaru? Pret to attiecas tieši tāpat kā pret krāmiem – kas lieks, jāmet laukā!

Zivis

Sapņainām actiņām pie Laimas lielās šokolādes izlases... mmm... un dvēsele dzied! Spoguļi? Priekš kam?? Tikai lai bojātu labo omu un saprutotu visu idilli gala beigās! Tapēc nekādus liekos (lielos) spoguļus mājās, un dzīve pretī uzsmaida!

Linda Kurmis, sertificēta astroloģe
Tālrunis: 26366355
e-pasts: celinda@inbox.lv
www.draugiem.lv/ednost.lv/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!