Foto: Vida Press
Skat, skat, pēdējais vasaras mēnesis nepielūdzami jau ir klāt! Ar ko jārēķinās šajā laikā, piedāvā uzzināt astroloģe Rita Riekstiņa (tālr. 29126284, e-pasts: rita.riekstina@gmail.com).

AUNS

Foto: Shutterstock

Mēneša sākumā ļoti daudz enerģijas. Tā jāiegulda teju vai visos būtiskākajos dzīves procesos. Pirmkārt – jāsāk ar sevi. Tas var būt saistīts gan ar izskatu un fizisko formu, gan ar imidžu un personīgo izaugsmi.

Sāksi domāt un rīkoties izglītošanās virzienā. Tas attiecas arī uz profesionāliem un pašpārliecinātiem Auniem. Tu vienmēr vari tikt vēl tālāk.

Šī mēneša otrā puse karjeras jautājumos būs īsts izaicinājums. Ja mēneša sākumā vēl jāsavelk gali un jānokārto nepabeigtais, tad otrajā pusē jau jāstāv ar augsti paceltu galvu un jāsper pirmais solis izvēlētajā virzienā.

Mēneša beigās personīgā dzīve paņems lielāko daļu Auna laika. Labā ziņa šajā visā, ka gan vīrieši, gan sievietes tieksies pēc aktīvas, taču mērķtiecīgas darbības.

Tiem, kas savu dzīvi nevar iedomāties viens bez otra, pavisam laba iespēja spert soli tālāk – lūgt roku un teikt lielo "Jā".

VĒRSIS

Foto: Shutterstock

Vēršiem augusts būs ļoti dinamisks un kustīgs. Daudz braukāsi pa komandējumiem, varbūt arī atpūtas braucienos, tāpat arī ikdienas solis prasīs nemitīgu pārvietošanos. Laiks, ko pavadīsi ceļā, ļoti vēlīgi ietekmēs personīgi. Pievērs uzmanību domām un atklāsmēm, kas pie tevis šajā laikā atnāk.

Sākot ar mēneša otro dekādi, aktīvi iesaistīsies administratīvos procesos – kārtosi un rakstīsi papīrus, pieņemsi, grupēsi. Tu būsi neizstājams posms biroja darbā. Neatsaki palīdzību, bez tās iestrēgs svarīgi darījumi.

Augusta beigās emocijas uzbangos un tavu nemieru sajutīs paši tuvākie cilvēki. Lai attiecības saglabātu mierīgas un mīļas, dodies ceļā, ieklausies sevī un rīkojies saskaņā ar saņemtajām atbildēm.

Brīvajiem Vēršiem mēneša beigās jaunas iepazīšanās nāks kā no pārpilnības raga.

DVĪŅI

Foto: Shutterstock

Dvīņiem augusts pa ilgiem laikiem ir mēnesis, kad daudz kas sakārtosies un nomierināsies. Tās garās un neērtās astes izdosies nocirst un atvērsies acis un jaunām perspektīvām. Vēl jau vajag pastaigāt pa tuvāko un tālāko apkaimi ar putekļu slotu, tomēr skaidrība un tīrība tavā ceļā jau manāma.

Mēneša sākumā iepazīsies ar cilvēkiem, kas var pievienoties profesionālajā ceļā. Esi kā radio, kas savu svarīgo izklāstījis plašam klausītāju lokam.

Jaunām idejām un tālejošiem plāniem zaļā gaisma mēneša pēdējā dekādē. Romantiskās attiecībās – sakārtošanas laiks. Tiem, kas šūpojās uz vecas un nedrošas laipas, izdosies pieņemt lēmumu no tās nokāpt. Ja nesaņemsi drosmi, tad drīz tā neizturēs nastu un lūzīs tāpat.

Attiecībās skaidrību vajag tāpat, un šajā mēnesī Dvīņi būs gatavi par tām runāt. Dažam pietiks ar nelielu brīdi kopā, lai no jauna uzjundītu patikas un prieka dzirksteli.

VĒZIS

Foto: Shutterstock

Mēnesis sāksies ļoti aktīvi, būs daudz sarunu un tikšanos, nemitīgi sabiedriski un saviesīgi pasākumi. Dosies ciemos pie klientiem un darījumu partneriem.

Pirmajā dekādē ļoti atvērta un atklāta komunikācija. Izdosies uzzināt kādu noslēpumu vai uziet svarīgu niansi veiksmīgam solim biznesā. Aktualizēsies finansiālie jautājumi, nauda būs nepieciešama mājas solim, nav izslēgta nekustamā īpašuma iegāde vai atjaunošana. Lai to īstenotu, ar milzu enerģijas vilni metīsies darbos.

Pavisam negaidītus panākumus sola jaunu ideju realizēšana. Mazāk, taču daudz sulīgāk laiku pavadīsi ar saviem ģimenes cilvēkiem. Lai piedzīvotu emocionāli piepildītus mirkļus kopā ar saviem vecākiem, dodies ciemos, dalies tajā, ko jūti.

LAUVA

Foto: Shutterstock

Prieks, bauda un labsajūta atstās pamanāmu iespaidu uz Lauvas izskatu un pašsajūtu. Vasaras vēji iedvesmos uz fiziskām aktivitātēm un veselīgu dzīvesveidu, taču Lauvai prasīsies vēl pēc kāda pamudinājuma, un tā būs mīlestība. Jaunas un kaislīgas iepazīšanās spējīgas Lauvas dzīvi pagriezt teju vai kājām gaisā.

Tu varēsi neaprakstāmi daudz. Enerģiju, kas ieplūdusi tavās vēnās, izmanto ne tikai pašsajūtas uzlabošanai, bet arī darba jautājumos. Lielisks laiks, lai runātu ar vadību par jaunu pakāpienu pa karjeras kāpnēm.

Tiem, kas personīgajā biznesā, pasakainu iespēju laiks. Pasaule būs gatava novērtēt tavu veikumu, iesaistīties procesos, kļūt par tavu klientu. Tikai rādi, rīkojies drosmīgi un pamanāmi!

Veselības jautājumiem pievērs nedalītu uzmanību, īpaši, ja tie sev līdzi nes mazas sāpītes un diskomfortu. Rīkojies uzreiz.

JAUNAVA

Foto: Reuters/Scanpix

Praktiskas nodarbes var būt gan Jaunavu izlādēšanās veids, gan peļņas avots. Veiksmīgi izdosies kādu savu hobiju pārvērst taustāmā labumā.

Ja tev ir skaidra iecere, tad piestrādā pie plāna un rīkojies tagad. Naudas maks mēneša vidū jau smaidīs laimē un ļaus uzņemt ciemos draugu, radu un mīļo cilvēku pūļus. Būsi kopā ar ģimeni, jo tā ir tava lielākā vērtība. Vismaz viena no lielākajām. Ja pastrādāsi ar dzimtas saitēm, sapratīsi, kādu spēku tās tev dod.

Mierā nosēdēt būs diezgan neiespējami, un nemaz nevajag. Rīkojies šodien – ar skatu nākotnē. Daudz mazu lietiņu, ko iesāksi šodien, tālākā nākotnē atskanēs lielos un nozīmīgos procesos.

Prātīgākās Jaunavas visam pieies no pragmatiskās puses, taču, grozies kā gribi, rezultātam ir jābūt.

SVARI

Foto: Shutterstock

Ja spēsi iedziļināties un tiešām no visām pusēm izvērtēt situāciju, augusta sākumā spēsi pieņemt ļoti būtiskus un prātīgus lēmumus. Tev ir jāļaujas un jāpalaiž notikumi un cilvēki, kas jau aizšņorējuši kurpes un ar vienu kāju no tavas dzīves izkāpuši. Iespējams, ka pavisam netālu jau ir tas, kas ilgojas pēc droša patvēruma tavā dzīvē.

Savstarpējā mijiedarbība mīlestībā ir tava miera osta un enerģijas krātuve. Ļauj tai notikt. Nedod iespēju bailēm un šaubām apgrauzt tai spārnus.

Profesionālo pienākumu sfērā jārīkojas drosmīgi, taču ne pārgalvīgi. Lūko pēc uzticamu cilvēku atbalsta. Tas tevi kā mazu bērnu pie tēva rokas ievedīs jaunajos labības laukos.

SKORPIONS

Foto: Shutterstock

Pavisam saprātīgu un nopietnu nolūku vārdā Skorpioni būs gatavi atteikties no vieglām un bezmērķīgām izklaidēm. Uz kādu brīdi, iespējams, ka pat pašiem tuvākajiem draugiem nebūsi redzams un saprotams.

Skorpions pucēsies un štātēsies, lai dotos pretim uzvarām biznesa dzīvē. Ja tev ir skaidri mērķi, būsi gatavs ļoti nozīmīgām un perspektīvām pārmaiņām savā dzīvē. Zini virzienu – dodies tajā.

Kam galvā draiski vasaras vēji pūš, tiem – pilnīga bohēma un visatļautība. Vieglprātīgi mīlas sakari var gan papildināt, gan izjaukt ikdienas ritmu. Jaunas iepazīšanās visbiežāk nesīs sev līdzi brīvības garšu. Neko nesolu, neko nepieprasu. Lai jau sirsniņa pulsē, tomēr, ja paņemsi līdzi galvu, nemaz to nenožēlosi.

Attiecībās esošiem Skorpioniem jādodas kopīgā atpūtā, vēlams prom no citu acīm. Pieberiet mīlas dzīvei tās piedevas, par kurām bijāt tikai dzirdējuši.

STRĒLNIEKS

Foto: Shutterstock

Mēneša sākumā Strēlnieki ļausies filozofiskām pārdomām par dzīvi, par to, kā būtu, ja būtu tā, un kā nebūtu, ja viss notiktu neplānoti un pavisam citādi. Šādi un tādi prātojot par šo un neko, tiksi līdz ļoti vērtīgām atziņām par savu dzīvi. Pavisam ideāli, ja šajās pārdomās dalīsies ar kādu, kuru arī tas aizrauj.

Visas šīs prātulas ir ceļš pie sevis. Tu sapratīsi, apjautīsi sevi un, iespējams, sāksi rīkoties (varbūt pat dzīvot) citādāk.

Sadzīviski un praktiski jautājumi – tos virzīsi no sevis prom pa tālāko ceļu, tomēr tas nenozīmē, ka tie nebūs jārisina.

Dzīvesvietas jautājums mēneša beigās uzjundīs ar dubultu sparu. Kopā dzīvošanas gadījumā būs jāplāno, jāsaskaņo un jārēķinās vienam ar otru.

Pārī esošajiem – savstarpējās iepazīšanas un pieņemšanas laiks.

MEŽĀZIS

Foto: Shutterstock

Savu nozīmi nebūs zaudējuši tie jautājumi, kas savu par savu klātesamību skaļi ieradās tavā dzīvē iepriekšējos mēnešos. Augusts vien atšķirsies ar to, ka tagad lūkosi pēc risinājuma.

Daudz enerģiju veltīsi tam, lai ievirzītu sev svarīgos procesus auglīgā gultnē. Attīstība un progress būs šī mēneša izgaismotākie vārdi darba dzīvē. Privātajā dzīvē – pilnīgi citāda aina. Tur trakos emocijas.

Ļoti svarīgi – uzmanība, ko velti savam sirds cilvēkam. Tās trūkums būs kā uzmācīga bite, kuras dzēliens var radīt virkni nepatikšanu un sāpju. Sargā savu cilvēku, rūpējies un mīli arī tad, ja kopdzīve iedur kā dzelonis. Tas, kas sirdij svarīgs, paliks tās siltumā vēl uz ļoti ilgu laiku. Pārdzīvojiet mazās brāzmas ar mīlestību.

ŪDENSVĪRS

Foto: Shutterstock

Ūdensvīrs nestieps gumiju garumā un stalti stāsies pie laulību kuģa stūres. Tas kuģis, kas pārbaudīts cauri okeāniem un vētrām, var iestūrēt mierīgos ūdeņos un plati smaidīt par piedzīvotajiem kāpumiem un kritumiem.

Attiecības un cilvēki būs Ūdensvīra zelta raktuves. Katru mīļu brīdi pavadi kopā ar draugiem. Viņi ir tava dāvana, viņi ir tava iedvesma šajā dzīvē.

Veiksmīga profesionāla darbošanās ar pārdošanu saistītā jomā. Tu pratīsi atrast īstos vārdus, zināsi, kā un kad rīkoties, lai panāktu savu. Nedaudz aktiermākslas un visi sulīgākie augļi birs tavā groziņā.

Mēneša beigas būs veiksmīgs laiks naudas lietām. Var būt jādodas uz sarunām ar kredītiestādi vai sponsoru, un vari būt drošs – tevi pavada veiksme un izdošanās.

ZIVIS

Foto: Shutterstock

Vēl lūkosies uz iepriekš padarīto. Tiklīdz tiec līdz vērtīgām atziņām, mēģini rausties kājās un doties uz priekšu.

Nedaudz gausi, tomēr gudri soļi darba jautājumos tevi ievirzīs pareizajā ceļā. Par darbu un zināšanām var ieinteresēties aiz robežām, tomēr ļoti lielā mērā viss būs atkarīgs no tā, cik aktīvi rīkosies un kā sevi pasniegsi. Tam jāgatavojas jau no pirmās dienas.

Gaisā virmos romantiskas un vieglas sajūtas. Tie, kas savās attiecībās droši un stabili, augusta otrajā pusē baudīs laiku atsevišķi. Bagātinās sevi ar vienpatību, lai pēc tam būtu kopā un dāvātu savu mieru.

Nesteidzies ar lēmumiem šajā jomā. Viss notiks tam paredzētajā laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!