Foto: Shutterstock
Apsveicam 15. marta vārda dienas svinētājas - Amalda, Amilda un Imalda! Vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē cilvēka likteni un to, kā viņu uztver apkārtējie. Sveicot gaviļniekus, stāstām, ko viņiem dod šie vārdi.

Amilda (5)

Vārds pastiprina sievišķību, tam piemīt laba dzīves enerģija. Viņa ir ļoti intelektuāla, vārds aktivizē loģisko domāšanu un palīdz pelnīt. Daudzpusīga, laba komunikatore, ar atbildības sajūtu. Sievišķīga enerģija, Amilda vēlas atšķirties no citiem un patīk pretējam dzimumam. Izturīga, vārds viņai dāvā labu veselību.

Amalda (2)

Vārds padara Amaldu vīrišķīgāku un patstāvīgāku. Jutekliska sieviete ar ļoti spēcīgu intuīciju un sirds enerģiju. Vārds piestāv spēcīgai sievietei un vāju dara stiprāku. Labi uztver informāciju, loģiska domāšanā, taču var ātri apvainoties. Vārds akcentē līderes dotības.

Imalda (5)

Vārds Imaldu padara sievišķīgāku, aktivizē intuīciju, stiprina dvēseli, pastiprina jūtību, piedod atbildības sajūtu. Viņai ir vēlme atšķirties no pārējiem, būt citādai. Nosvērta, pacietīga, gudra, ar elastīgu pieeju dzīvei, vārds aktivizē loģisko domāšanu. Imalda patīk pretējam dzimumam.

NB! Šie numeroloģiskie skaidrojumi apraksta konkrētu vārdu atbilstoši tā vibrācijām – neatkarīgi no vārda nēsātāja. Par numeroloģiju un vārda ietekmi uz cilvēku vairāk lasi šajā rakstā.

Analīzi veikusi numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere, e-pasts: ineta@inremo.lv, www.numerologija.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!