Foto: Publicitātes foto

Telefonu, datoru un dažādu lietotu preču iegādāšanās internetā daudziem jau sen ir kļuvusi par ikdienu, ļaujot veikt pārdomātus un līdz ar to arī izdevīgākus pirkumus. Taču interneta dzīlēs ne tikai ārzemēs, bet arī tepat Latvijā slēpjas vēl neskaitāmas citas pārsteidzošas vai gluži otrādi ļoti praktiskas lietas. Interneta veikals "1a.lv" ir apkopojis 10 lietas, ko vairums cilvēku nekad neiedomātos iegādāties ar datora vai sava tālruņa starpniecību.

1. Saliekama ceļojumu izlietne


Portatīvā izlietne ir izgatavota no neilona un sver nieka 46 gramus. Tā paredzēta dabas mīļotājiem, kas iecienījuši nakšņošanas kempingos vai došanos garākos pārgājienos, lai ērti nomazgātu traukus vai uzglabātu ūdeni.

2. Higiēniskās tualetes poda salvetes


Vai zini kādu, kas, dodoties ceļojumā, labprāt ņemtu līdzi savu īpašo salvešu komplektu, ko uzklāt uz poda sēdvirsmas? Tas ļaujot justies drošāk, ka poda vāks ir patiešām tīrs.

3. Siens


Gatavo Ziemassvētku dekorācijas, kurās noderētu siens, bet vecmāmiņas sienas šķūnis jau gadiem stāv tukšs? Vai varbūt tev mājās ir mazs grauzējs, kurš labprāt mielojas ar sienu? Arī to tu vari nopirkt interneta veikalā.

4. Zivju meklētāji

Vai arī Tevi vienmēr ir nodarbinājis jautājums – kā makšķerniekiem un zvejniekiem izdodas atrast zivis? Izrādās 21.gadsimtā viņiem palīdz īpaši elektroniski meklētāji, kas nosūta precīzu informāciju uz viņu mobilajiem tālruņiem!

5. Automašīnas riepas

Latvijā visi zina, ka riepas ir svarīgs priekšnosacījums drošai braukšanai. Lielākā daļa tās izvēlas pie gara veikalu plaukta, kur tās izskatās teju vienādas, vai uztic lēmuma pieņemšanu servisa cilvēkiem. Rūpīgi iepazīties un salīdzināt neskaitāmos riepu parametrus tagad ērti vari arī internetā un klāsts ir plašs- ziemas un vasaras, vieglajām, kravas un sporta mašīnām, ar un bez radzēm, dažādu izmēru un tipu riepas.

6. Flīzes


Flīzes un citu būvmateriālu iegāde teju vienmēr prasa neskaitāmu veikalu apmeklēšanu. Tomēr to visu var izdarīt arī vienkāršāk – nostājies telpā, kurai meklē, piemēram, flīzes, atver interneta veikalu un piemeklē atbilstošākās. Turpat uz vietas vari arī izmērīt un precizēt visus izmērus.

7. Uzpildāmie smaržu flakoniņi


Ceļojumos ir svarīgi visu nepieciešamo satilpināt kompakti. Tas ļauj ne tikai izpildīt lidostu noteikumu prasības, bet arī padara vieglāku pārvietošanos. Tiem, kas mājas nepamet bez savām iemīļotākajām smaržām, ir iespēja tās uzpildīt nelielā, 5ml tilpuma flakoniņā. Pašas smaržas un kosmētika neaptverami plašā klāstā, protams, arī ir "1a.lv".

8. Momentfoto kameras


Momentfoto kameras un poloroīda fotogrāfijas joprojām ir pieejamas un nav izgājušas no modes. Tās ir lieliskas, lai visi pasākumu dalībnieki savas fotogrāfijas varētu saņemt uzreiz un bez gaidīšanas.

9. Plašu atskaņotāji


Esi mūzikas guru vai saņēmi mantojumā plašu kolekciju un tagad nezini, ko ar to iesākt? Plašu atskaņotāji joprojām tiek ražoti un turklāt visdažādākajos stilos – gan moderni, gan ar senatnīgu dizainu.

10. Trokšņus slāpējošas austiņas bērniem


Esi redzējis tos mazos bērniņus rokkoncertos ar lielajām, krāsainajām austiņām? Jā, tās arī ir viegli pieejamas. Interesanti, vai tās strādātu brīžos, kad negribam, lai bērni dzird mūsu sarunas?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!