Foto: Publicitātes foto
Ziemassvētkus īpaši gaida bērni, un, kad pajautājam – kāpēc, tad dzirdam pavisam skaidru atbildi – tas lielākais prieks ir ilgošanās pēc dāvanām. Pieaugušie ir kautrīgāki šajā atklāsmē, turklāt viņi zina, ka Ziemassvētki ir ne tikai dāvanas, bet arī kāda cita, daudz dziļāk sirdī mītoša, sirsnīga un gaiša apziņa...

Tomēr arī lielie, arī viņi gaida un priecājas par dāvanām un, iespējams, pat daudz ciešāk tic Ziemassvētku vecītim, ka viņš beidzot dāvanu maisā atnesīs to, ko sirds jau sen kāro. Kā sagādāt šo dāvanu saņemšanas prieku? Kur rast idejas sapņu piepildījumam? Kā uzminēt savu tuvāko vēlēšanās, jo īpaši, ja viņi vēstuli Ziemassvētku vecītim nav uzrakstījuši? Turklāt gribas jau, lai, dāvanu atverot, būtu ne tikai pārsteigums, bet arī prieks par kādu noderīgu, vajadzīgu lietu.

Šajā ziņā Japāņu instrumentu ražotājs Makita nāk mums talkā ar savu instrumentu izlasi – iespēju sagādāt prieku ikvienam ģimenes loceklim. Makita bluetooth skaļrunis – skanda, kas noderēs gan ģimenes skolēnam, gan studentam; rokas instrumentu un uzgaļu komplekts, kas noteikti iepriecinās ģimenes darbīgos vīriešus jebkurā vecumā; tāpat arī praktiskais akumulatora skrūvgriezis; izcilas efektivitātes, īpaši jaudīgā urbjmašīna un kur nu vēl elegantais akumulatora putekļu sūcējs! Tas mājas uzkopšanu atvieglos jebkuram – gan čaklajām ģimenes sievietēm, gan, iespējams, vairāk rosinās darbam arī saimes vīriešus. Vai tas nav garants mājas mieram un idillei? Jā, gandarījums un svētku prieks sirdī visai ģimenei! J

Akumulatora bluetooth skanda DMR202B


Akumulatora bluetooth skanda ir iespēja ar Bluetooth 4.0 starpniecību izveidot savienojumu ar elektroniskajām portatīvajām ierīcēm, kas atrodas līdz pat 10 metru attālumam. Ierīcei ir vadības pogas ērtai mūzikas atskaņošanai un izvēlei, kā arī LCD monitors. Akumulatora bluetooth skandai ir USB zibatmiņas atskaņošanas un mobilā telefona uzlādēšanas funkcijas, kā arī AUX ieeja. Skandas elektrobarošanai var izmantot komplektā iekļauto 220 V strāvas adapteru vai Makita akumulatoru no citām Makita populārākajām ierīcēm. Nav jābaidās ierīci nest arī ārpus telpām, lietojot izbraukumos pie dabas vai citos āra pasākumos, jo tai ir kompakts dizains ar uzlabotām mobilitātes un uzglabāšanas iespējām – elastomēra buferi nodrošina aizsardzību arī skarbos lietošanas apstākļos, pasargājot no satricinājumiem. Skanda DMR202B ir viegla, ērta, spēcīga un kompakta.

Akumulatora putekļu sūcējs CL107FDWAW


Makita litija jonu akumulatora putekļu sūcējs nodrošina spēcīgu sūkšanas jaudu ātrai tīrīšanai, turklāt – bez vadiem. Putekļu sūcējs sver tikai 1,1 kg, bet tam ir salīdzinoši liela sūkšanas jauda. Tam ir saīsināms kāts un ergonomisks korpusa dizains, kas nodrošina labu darba pozu un ļauj tīrīt ērti gan grīdu, gan automašīnu. Akumulatora uzlāde ilgst tikai 30 minūtes.

Uzlādes līmeni ierīcē parādīs LED indikators. Grīdu uzkopšanai putekļu sūcējā var izmantot gan papīra, gan auduma daudzreizējos putekļu maisus, kas atvieglo ierīces apkopi. Putekļu sūcēja CL107FDWAW modelim ir uzlabota birstes sprausla, lai padarītu ērtāku manevrēšanas spēju un gružu savākšanu. Kā lieliska ekstra putekļu sūcējam ir iebūvētā LED lampa, kas apgaismo tumšās pagultes, neļaujot palikt nepamanītai nevienai putekļu vērpetei.

Akumulatora skrūvgriezis DF001DW un rokas instrumentu un uzgaļu komplekts 227 gab. P-90532


Skrūvgriezim ir salokāms rokturis, kas ļauj ērti skrūvēt dažādās pozīcijās. Tajā ir iebūvēta darba gaisma ar atsevišķu slēdzi. Akumulatora spriegums – 3,6 V. Skrūvgriezis ir uzlādējams ar 220V strāvas pieslēgumu vai ar standarta USB veida lādētāju. Instrumentu komplektā ietilpst plašs klāsts ar dažādiem skrūvgriežu uzgaļiem.

Daudzpusīgs rokas instrumentu un aksesuāru komplekts skrūvēšanai garāžā un ne tikai. Piederumu komplektā ir divi rokturi muciņām, žokļu atslēgas un plašs uzgriežņu atslēgu komplekts. Tajā iekļauti arī visbiežāk lietotie uzgaļi skrūvēm un speciālie uzgaļi. Pavisam komplektā 227 detaļas, kas ievietotas īpaši izturīgā koferī.

Akumulatora urbjmašīna DDF485RFJ


Šī izcilas efektivitātes bezoglīšu motora urbjmašīna ir īpaši jaudīga un kompakta ierīce profesionāļiem. Tai ir optimāls roktura dizains, kā arī iebūvēts LED apgaismojums. Reduktora konstrukcija ar metāla zobratiem nodrošina ilgmūžību, turklāt darbarīks un akumulators ir aprīkots ar aizsardzības sistēmu, kas automātiski atslēdz strāvas padevi, pagarinot akumulatora darbības laiku.

Vairāk varat uzzināt www.makita.lv vai instrumentu veikalos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!