Foto: Publicitātes foto
Ārkārtas situācija ieviesusi korekcijas ne tikai mūsu darba ritmā, bet arī fiziskajās aktivitātēs un ikdienas paradumos. Tomēr pavasara izskaņā arvien aktuālāks kļūst jautājums, kā iegūt kārotās auguma aprises. Mēs vēlamies atgūt kontroli un vēlamies to atgūt ātri!

Kas lemts zvaigznēm, pieejams arī tev!

Ķermeņa estētikas jomā teju futūristiskas tehnoloģijas visefektīvāk izmanto Holivudas un sabiedrības zvaigznes, kuru āriene ir viņu kapitāls un laiks – vērtīgāks par zeltu. Šīs augstvērtīgās procedūras par krietni patīkamāku cenu ir pieejamas arī Tev ne tikai tālajām ekrānu sejām.

"Veselības centrs 4" klīnikās un filiālēs apkopots visplašākais un mūsdienīgākais estētisko risinājumu klāsts. Laiks tiek apsteigts, īstenojot pilnvērtīgu skaistuma plānu vienā klīnikā. Kamēr citi sola vien dažu zvaigžņu atblāzmu, mēs varam tev sniegt visu zvaigznāju!

Kurp doties?

Visērtāk un drošāk ķermeņa estētikas procedūras ir veikt klīnikās, kur pieejamas ne tikai atsevišķas tehnoloģijas, bet arī kvalificēti estētiskās medicīnas speciālisti un citi speciālisti. Skaista auguma iegūšanai svarīgas ir arī uztura un fizisko aktivitāšu korekcijas, klientam sadarbojoties ar uztura speciālistu. Ja nepieciešamas, iespējams piesaistīt citus ārstus un speciālistu - gastroenterologs, endokrinologs, ginekologs, dermatologs, fizioterapeits u.c. Pilnvērtīga ķermeņa estētikas programma ietver ne tikai kosmētiskos uzlabojumus, bet arī rūpes par tavu veselību un labsajūtu.

Trīs šobrīd aktuālākie ķermeņa estētikas risinājumi:

  • Pretcelulīta terapija, apjoma samazināšana un limfas atteces uzlabošana

Piemērotākais risinājums celulīta un tūskas mazināšanai ir atkarīgs no celulīta pakāpes (I, II vai III), ādas tvirtuma pakāpes un Tava dzīves ritma. I un II celulīta stadijā piemērota ir vakuummasāža vai LPG procedūra, hidromasāža un ietīšanas procedūras, vai šo procedūru kombinācija. Fiziski aktīviem cilvēkiem ieteicama mehāniskā limfodrenāža vai pretcelulīta masāžas. Savukārt, ja ādai trūkst tvirtuma, nepieciešamas radioviļņu procedūras: "Velashape" masāža, "Exilis" procedūra vai DEKA platforma.

  • Lokāla taukaudu apjoma samazināšana vai tauku šūnu pilnīga iznīcināšana

Lai iznīcinātu vai samazinātu tauku uzkrājumus sevišķi nepakļāvīgās ķermeņa zonās, tiek izmantoti dažādi fizikālie faktori. Tauku šūnu apjomu iespējams samazināt, tās sairdinot - tauku šūnu apvalciņus padarot caurlaidīgus ar "enCurve" tehnoloģiju, ar kavitāciju-transdermālo lipoultraskaņu (Celluwell Sonic) vai jaunākās paaudzes ultraskaņas tehnoloģiju, kura iekļauta "Alma Prime" vai DEKA platformā. Taukaudu likvidēšanai ieteicamas procedūras ar dubultu iedarbības veidu. Tādas ir jaunākās procedūras ar BTL Exilis vai "Vela Shape" III iekārtu.

! Aktuālākais jaunums ir procedūras, kuras iznīcina tauku šūnas un sniedz ilgstošu, paliekošu efektu. Iekārta "Ultrashape Power" satriec tauku šūnas ar ultraskaņu, bet "Cooltech Define", jaunākās paaudzes kriolipolīze, neskarot citus audus, sasaldē tauku šūnas. Tās iet bojā un vielmaiņas ceļā tiek pakāpeniski izvadītas no organisma, un tauku slānis kļūst plānāks.

  • Muskuļu un ādas tonusa atjaunošana un veicināšana

Auguma aprises ietekmē ne tikai lieko tauku uzkrājums vai izteikts celulīts. Silueta līnijas nosaka arī muskuļu un ādas tonuss, kura saglabāšana un uzlabošana ir svarīga arī tad, ja neciet no liekā svara. Šajā gadījumā neaizstājamas ir skulpturējošas tehnoloģijas, kas stimulē muskuļus, samazina zemādas tauku slāni, kā arī padara ādu tvirtu un rada neinvazīva liftinga efektu: miostimulācija ar "EMSculpt" – augstas intensitātes elektromagnētu muskuļu tonizēšanai, taukaudu mazināšanai, "Exilis" – metode, kuras pamatā ir radiofrekvence, dubultās iedarbības metodes, VellaShape sistēmas un DEKA platforma, kā arī manuālā liposāža.

Kā netērēt laiku kļūdām un izvēlēties pareizi?

Pirms estētisko procedūru uzsākšanas ieteicama ķermeņa estētikas speciālista konsultācija. Konsultācijas laikā speciālists pēc nepieciešamās informācijas un datu apkopošanas (veselības stāvoklis, lietotie medikamenti, svara, auguma u.c. mērījumi, ādas elastība, vizuālais novērtējums u.c.) izveido individuālu procedūru plānu.

Kriolipolīze ar "Cooltech Define"

EMSculpt

LPG

Ultashape

Velashape III

Zemūdens masāža

Pavasara akcijas laikā Tev ir iespēja izveidot un īstenot pilnvērtīgu skaistuma plānu jau tagad!

PIEDĀVĀJUMS!

Rakstā izmantots materiāls no ārstes uztura un ķermeņa estētikas speciālistes Dr. Gunas Havensones un ķermeņa estētikas speciālistes Ievas Grīnbergas un "Veselības centrs 4" materiāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!