Foto: Publicitātes foto

Pieejamais kosmētikas klāsts ādas kopšanai šobrīd ir tik plašs, ka izvēles priekšā var viegli apjukt. Netrūkst arī mītu par kosmētikas lietošanu un izvēli. Kā izvēlēties sev piemērotu kosmētiku un kas ir dermatoloģiskā kosmētika? Konsultē "BENU Aptiekas" skaistuma konsultante Natālija Gavriļčenko.

Uz pētījumiem balstīta iedarbība

Āda ir mūsu vispārējās veselības spogulis. To vēlamies redzēt skaistu, veselu un starojošu. Liela loma mūsu ādas laba izskata un labsajūtas nodrošināšanā ir kosmētikai, ko izvēlamies. Lai tā sniegtu vēlamo rezultātu, tai jābūt pārbaudītai, efektīvai un mūsu ādas vajadzībām piemērotai. Tādēļ visdrošāk ir izvēlēties dermatoloģisko kosmētiku, jo tās sastāvs ir pārbaudīts, efektivitāte zinātniski testēta un pierādīta pētījumos.

Dermatoloģiskā kosmētika ir piemērota visiem vecumiem, gan sievietēm, gan vīriešiem. Tās smaržas ir ļoti neitrālas, bez izteikti sievišķīgiem aromātiem, tieši tādēļ to bieži izvēlas arī vīrieši. Turklāt šādā kosmētikā nav lieku smaržvielu, intensīvu aromātu un citu piedevu, kas varētu veicināt ādas kairinājumu.

Mīti par dermatoloģisko kosmētiku

Mīts: dermatoloģiskā kosmētika ir domāta tikai nopietnāku ādas problēmu risināšanai, nevis ikdienas kopšanai, un to iesaka ārsts.

Šis mīts nav patiess. Jebkurš dermatoloģiskās kosmētikas zīmols nodrošina ikdienas ādas kopšanu arī ādai bez problēmām – mitrināšanu, pretnovecošanās iedarbību vai citas ādas vajadzības. Dermatoloģiskā kosmētika – tās nav zāles, tādēļ, ja ir nopietnas ādas problēmas, sākotnēji ir jāvēršas pie ārsta-dermatologa, kas ārstēs šo problēmu ar medikamentiem. Savukārt kosmētika nodrošinās kopšanu atbilstoši ādas tipam un ādas stāvoklim.

Mīts: aptiekās nav tik plaša kosmētikas klāsta kā kosmētikas veikalos.

Šis mīts nav patiess. Šobrīd aptiekās ir pieejami pasaulē atzīti un labākie, sevi ilgtermiņā pierādījuši dermakosmētikas zīmoli, kas ir uzticami un pārbaudīti. Te atradīsi kosmētiku visiem vecumiem, visiem ādas tipiem un dažādai ādas problemātikai.

Mīts: aptiekās nevar nopirkt pretnovecošanās kosmētiku.

Šis mīts nav patiess. Aptiekās pretnovecošanās kosmētika ir pieejama plašā klāstā. Ir dažādi zīmoli, kas īpaši piedomā pie pretnovecošanās produktu līnijām, piedāvājot līdzekļus gan liftingam, gan ādas kontūras nostiprināšanai, gan arī sejas ādas uzlabošanai.

Lielā dermakosmētikas izpārdošana "BENU Aptiekā"!

Izmanto izdevīgās cenas – vēl tikai līdz janvāra beigām visās "BENU Aptiekās" lielā izpārdošana! Populārāko kosmētikas zīmolu produktiem – 30% atlaide. Izvēlies sev visu nepieciešamo, lai sniegtu savai ādai vislabākās rūpes un atbilstošu kopšanu!

Tumšajos ziemas mēnešos mūsu organisms var justies saguris, tādēļ rūpēties par labsajūtu un imunitātes stiprināšanu var palīdzēt uztura bagātinātāji. "BENU Aptiekās" līdz pat janvāra beigām – 30% atlaide "Vigantolvit", "Lyl", "Lysi", "Vitiron", "Well", "Perfectil" un "Faringo" zīmola produktiem. Savukārt pērkot divus "Livsane" produktus, trešo saņemsi dāvanā. Par tev piemērotāko produktu izvēli aicinām konsultēties ar farmaceitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!