Foto: Publicitātes foto
Straujiem soļiem tuvojas svētku laiks, kad jāpdomā par dāvanām saviem mīļajiem. Sevišķu prieku dāvanas sagādā tieši bērniem, tāpēc Ziemassvētki vienmēr tiek gaidīti ar nepacietību. Protams, daži bērni jau laikus ir ieminējušies, kādu dāvanu vēlētos saņemt zem eglītes, tomēr bieži vien prasības pārsniedz dāvanu budžetam atļautos līdzekļus vai arī bērns vēl ir pārāk mazs, lai patstāvīgi izvēlētos sev dāvanu.

Jāatceras, ka svētki ir domāti tam, lai izrādītu savu mīlestību un dāvanām, pirmkārt, jābūt sirsnīgām, nevis dārgām. Tieši pārsteiguma prieks ir tas, kas tik ļoti raksturo šos jaukos svētkus un liek sirdīm pukstēt straujāk, nepacietīgi attinot dāvanu iepakojumu. Tomēr dāvanu iegādi nebūt nevajadzētu atstāt uz pēdējo brīdi un sagatavoties svētkiem jau laicīgi, lai izvairītos no burzmas un rindām veikalos. Kādas dāvanas tad jau laikus sagatavot lielākiem un mazākiem bērniem, par to pastāstīsim raksta turpinājumā.

Šūpuļzirdziņš mazulim Kinder Kraft 2 in 1

Ja bērniņš ir vēl pavisam mazs un tikko spēris pirmos patstāvīgos soļus, lieliska dāvana būs plīša šūpuļzirdziņš, kas rūpīgi darināts no mīksta materiāla, aprīkots ar ērtu atzveltni un divām drošības jostām. Turklāt šāds šūpuļzirdziņš ir aprīkots arī ar jaukiem muzikāliem elementiem - pieturoties vai paraustot šūpuļzirdziņa ausis, atskanēs mūzika.

Šāds šūpuļzirdziņš kalpos arī ilgi, līdz pat brīdim, kad bērns būs sasniedzis 30 kg svaru. Šūpuļzirdziņus un citas dāvanas mazajiem atradīsiet interneta veikalā 220.lv. Dāvanas šajā mājas lapā ērti šķirot pēc bērna vecuma, svara un citām kategorijām, turklāt, iepērkoties interneta veikalā, Jums nebūs jātērē laiks, apmeklējot veikalus klātienē.

Lego komplekts Harry Potter, Hogwards, Great Hall

Kurš bērns un pat pieaugušais gan nav pazīsams ar fantastisko Harija Potera grāmatu un filmu sēriju? Kompānija LEGO ir padomājusi par visiem Harija Potera faniem un radījusi brīnumainu LEGO konstruktora komplektu, kas sastāv no veseliem 878 elementiem. Šis komplekts būs lieliska izklaide gan bērniem no 9 - 14 gadu vecumam, gan visai ģimenei. Protams, lego komplekta salikšana prasīs kādu laiku gan lieliem, gan maziem fantāzijas pasaules mīļotājiem. Tomēr, kad tas salikts, bērnistabu rotās ne tikai krāšņā burvju skola, bet arī visi iemīļotie grāmatas un filmas varoņi.

Skrejritenis Professional Scooter

Pilsētu ielās un parkos aizvien biežāk redzami skrejriteņi, un tie kļūst aizvien populārāki bērnu un pusaudžu vidū, tādēļ tā dāvana iepriecinās jebkuru skolas vecuma bērnu.

Šī skrejriteņa stūres augstumu var viegli regulēt, piemērojot bērna augumam un ērtībām. Tā platforma ir veidota no neslīdoša materiāla, un tas aprīkots ar automātiskām bremzēm, tādējādi paaugstinot braukšanas drošību. Turklāt, iestājoties vēsajam laikam, nevajadzēs uztraukties par tā uzglabāšanu vai pārvadāšanu, tas ir ērti saliekams pat bez instrumentu palīdzības un uzglabājot neaizņems daudz vietas.

Divpusēja magnetiskā tāfele ar piederumiem

Visiem tiem, kam skolas laiks vēl tikai tuvojas un lasīšanā un rakstīšanā tiek sperti tikai pirmie soļi, lieliska dāvana būs tāfele, kas paredzēta gan zīmēšanai, gan skaitīšanai, gan arī burtu atpazīšanai. Tāfeles virsma ir veidota tā, lai uz tās varētu zīmēt gan ar krītiņiem, gan marķieriem. Tās apakšdaļā izvietoti krāsaini skaitīkļi, kas bērnam ļaus vieglāk apgūt skaitīšanas māku, un plauktiņš, uz kura ērti izvietot krītiņus, krāsas un marķierus. Turklāt tās komplektā ieilpst arī krāsaini alfabēta burti, kuru apakšdaļā ir īpaši magnētiņi, tādēļ ir ļoti viegli no tiem veidot un apgūt burtus, piestiprinot tos pie tāfeles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!