Foto: Publicitātes foto
Juvelierizstrādājumu interneta veikals "Vitreum.lv" sadarbībā ar DELFI aicina piedalīties konkursā un laimēt dāvanu karti 70 eiro vērtībā no interneta veikala "Vitreum.lv".

Konkurss ar iespēju laimēt dāvanu karti no internetveikala "Vitreum.lv" ir noslēdzies. Paldies par iesūtītajām atbildēm, un izlozē laimējusi ir Inese, e-pasts: me**76@inbox.lv.

Ar uzvarētāju sazināsimies personīgi.


Juvelierizstrādājumu interneta veikals Vitreum.lv – tā ir juvelieru izstrādājumu vairumtirdzniecības piegādātāja virtuāla vitrīna. Jums ir unikāla iespēja iegādāties rotaslietas par zemākām cenām, tieši no vairumtirdzniecības firmas noliktavas.

Decembrī Vitreum.lv visiem klientiem, papildus tradicionālajām Ziemassvētku atlaidēm, dāvina arī dāvanu karti par klienta personīgās atlaides procentu summu! Jo lielākā apmaksātu pasūtījumu summa, jo lielākas atlaides būs nākamajiem pasūtījumiem, un lielāka dāvanu kartes summa decembrī!

Jūs vēl neesat izdarījuši pasūtījumu juvelierizstrādājumu interneta veikalā Vitreum.lv? Pamēģiniet, tas ir izdevīgi un ērti. Izmantojiet dāvanu karti uz pirmo pasūtījumu.

Sekojet mums Facebook: https://www.facebook.com/vitreum/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!