Foto: Publicitātes foto
Mūsu dzīves vīrieši ir pelnījuši uzmanību, smaidus, ceļošus vārdus un jā, arī dāvanas Ziemassvētkos. Ticiet – viņi novērtēs! Svarīgākais ir saprast, kas ir vīrieša lielākās kaislības un dāvināt tieši viņam piemeklētu pārsteigumu.

Aktīvam dzīvesveidam


Sāncensība, sports, sevis pārvarēšana – vai izklausās pēc tava dzīves vīrieša kaislībām? Lieliski! Uzdāvini viņam Ziemassvētkos piesardzību pret savu ķermeni, lai sportošana kļūst par gandarījumu un sniedz labākus rezultātus. Lai snovošana nenes traumas un ātrums aizvien vairāk aug. Bauerfeind kompresijas apģērbs palīdzēs sportot gudrāk un efektīvāk.

Piedzīvojums

Kopīgi pavadīts laiks paliks atmiņā uz ilgāku laiku. Ja arī sieviete ir iecienījusi trakulības, tad vari uzdāvināt kopīgas atmiņas. Piemēram, Beberliņu parka ziemas veikbordu. Izklausās un noteikti arī ir neparasti, elpu aizraujoši un izaicinoši.

Ziemas baudīšanai

Ja brālis, vīrs, draugs, dēls ir kaislīgs ziemas fans un labprāt izbauda ne tikai dažādus ziemas sporta veidus, bet arī gluži vienkārši ilgu uzturēšanos ārā, tad iesakām uzdāvināt rūpes par vīrieša ādu. Neparasts produkts būs Peclavus aitu tauku krēms, kuru uzklājot uz atklātajām zonām, āda tiks aizsargāta un barota.

Rotaļa ar skaistumu

Šķiet, ikviena sieviete piekritīs, ka vīrietis, kas rūpējas par savu ārieni, ir daudz pievilcīgāks. Sievietes skaistuma pasaulē orientējas labāk, tāpēc uzdāvini savam dēlam, vīram, draugam, tēvam Ziemassvētku sejas attīrīšanas produktu komplektu. Piemēram, mesoestetic un derma OXY piedāvā sejas kopšanas līdzekļus, kas būs piemēroti arī raupjai vīriešu ādai.

Vilnas zeķes

Vilnas zeķes, īpaši ar rokām adītas, ir sirsnības un mīļuma pilna dāvana. Turklāt pie mūsu ziemām arī noderīga. Ja tās ir papildinātas ar etnogrāfiskiem rakstiem, tad liks vīrietim justies lepnam un piederīgam. Vilnas zeķes ar etnogrāfiskiem rakstiem nopērkamas salonā Tīnes.

Sasniegt virsotnes

Prāta, veiklības un spēka treniņš, iekarojot virsotnes, būs izaicinājums ikvienam vīrietim. Uzdāvini Ziemassvētkos savam vīrietim apmeklējumu klinšu kāpšanas studijā Virsotne. Varbūt viņam iepatiksies tik ļoti, ka drīz vien jau vedīs tevi ceļojumā uz kalniem.

Lai kāda arī būtu dāvana, vienmēr ir jāatceras, ka neatkarīgi no vīrieša statusa – tētis, brālis, draugs, dēls, svarīgs būs ieguldītais darbs un rūpes dāvanas tapšanā. Tikai jūs viņu pazīstat tik labi un zināt, kāda Ziemassvētku dāvana viņu iepriecinās visvairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!