Foto: Publicitātes foto

Pavasaris šogad sācies lēni, ļaujot laikus sagatavoties pludmales sezonai. Lāzerepilācija ir mūsdienīgākā un efektīvākā liekā apmatojuma likvidēšanas metode. Šī procedūra ir piemērota visiem ādas un matiņu tipiem un ir veicama jebkurā gadalaikā. Turklāt klīnikas, kuras seko estētiskās medicīnas attīstībai, garantē arvien jaunus, efektīvākus un ērtākus lāzerepilācijas risinājumus.

Kā tas notiek?

Procedūras laikā ar jaudīgu gaismas staru tiek iznīcināti matiņu folikuli – matiņu augšana kļūst ievērojami lēnāka, to struktūra kļūst plānāka, turklāt pilnībā tiek izslēgta matiņu ieaugšana. Lai arī lāzerepilācijā tiek pielietotas augstas enerģijas iekārtas, procedūra ir praktiski nesāpīga – ir jūtams siltums un neliela kņudināšana, bet, pateicoties mūsdienu dzesēšanas risinājumiem, izjūtas nepāraug diskomfortā.

Pēc pareizi veikta procedūru kursa ar katru nākamo epilācijas reizi ataugušie matiņi kļūs aizvien retāki un smalkāki. Uzturošā procedūra jāveic tikai reizi pusgadā vai gadā. Turklāt nav jāgaida, līdz matiņi būs pietiekami gari vai jābaidās no iekaisumiem. Pamanāms lāzerepilācijas efekts novērojams jau pēc otrās vai trešās procedūras. Matiņu daudzums ievērojami samazinās pēc četrām līdz astoņām procedūrām.

Lāzerepilāciju var veikt dažādām ķermeņa zonām – sejai, krūtīm, mugurai, kājām, rokām, padusēm un bikini. Pretēji stereotipam lāzerepilāciju izvēlas arī vīrieši – visbiežāk liekais apmatojums efektīvi un uz ilgu laiku tiek likvidēts no muguras un krūtīm.

Ar profesionāļiem izdevīgāk!

Lai arī lāzerepilācijas kursa izmaksas pirmajā mirklī var šķist augstas, ilgtermiņā šī procedūra atmaksājas. Iknedēļas salona apmeklējums un izdevumi tiek aizstāti ar vienu procedūru kursu. Lāzerepilācija ļauj aizmirst par skuvekļiem, lipīgo vasku un laika tērēšanu. Turklāt estētiskais komforts sniedz rīcības brīvību un pašapziņu. Procedūru veic apmācīts un pieredzējis ārsts, garantējot procedūras drošību un kvalitāti, turklāt "Veselības centrs 4" klīnikas un lāzerepilācijas kabineti izmanto arvien jaunākas un jaudīgākas tehnoloģijas, vienlaikus rūpējoties par klienta komfortu. Nekautrējieties izmantot uzticamu klīniku izdevīgos piedāvājumus un lojalitātes programmas.

Kā izvēlēties?

Veicot lāzerepilāciju jāņem vērā izmantotā aprīkojuma kvalitāte un komplektācija. No tā būs atkarīgs ne tikai rezultāts, bet arī jūsu pašsajūta procedūras laikā un pēc tās. Lāzerepilācija jāveic klīnikās, kuras piedāvā vairāk kā vienu "universālu" variantu. Mūsu platuma grādos visizplatītākais ir gaišs ādas un matu tonis. "Veselības centrs 4" nodrošina piemērotākos lāzerepilācijas risinājumus visiem ādas un matiņu tipiem, izmantojot:

  • "Soprano Titanium" – piemērots visiem ādas un matu tipiem


Preventīvās medicīnas klīnika "Anti-Aging Institūts , www.antiaging.lv

  • "Candela", "GentleLase Pro–UTM "Aleksandrīta pagarinātā impulsa lāzers Dermatoloģijas klīnika, www.dermaclinic.lv
  • "DEKA Motus AX" Aleksandrīta lāzers – piemērots visiem ādas un matu tipiem


"Veselības centrs 4" filiāle T/C SPICE I www.vc4.lv

  • "Syneron" un "Candela Plus Motif LHR" diodes lāzers kombinācijā ar radiofrekvenci –piemērots visiem ādas un matu tipiem


"Dermatoloģijas klīnika", www.dermaclinic.lv

  • "Alma Lasers Soprano Ice" lāzeratehnoloģijā apvienoti divu viļņu garumu diožu lāzeri– piemērots visiem ādas un matu tipiem


Estētiskās medicīnas klīnika "4. Dimensija", www.dimensija.lv

Skaistuma institūts "Liora", www.liora.lv

Atbrīvoties no liekā ar gaismas spēku šobrīd ir īpaši izdevīgi, izmantojot "Veselības centrs 4" filiāļu un grupas uzņēmumu pavasara akciju!

Akcijas piedāvājums ar 50% atlaidi

Vīru spēles: ​Zvaigžņu kari lāzerepilācijā Roberto VS Aivis Ceriņš


Kas jāzina pirms un pēc lāzerepilācijas?

Dermatologa konsultācija pirms procedūras ir obligāta! Konsultācija pirms lāzerepilācijas var izrādīties pat glābjoša, ja tiek atklāta onkoloģiska slimība vai tās risks.

  • Lāzerepilāciju neveic nesen sauļotai ādai.
  • Lai piekļūtu matiņu saknēm, tie pirms procedūras ir jānoskuj vai jānogriež. Divas nedēļas pirms procedūras tos nedrīkst izraut ar vasku, pinceti vai epilatoru, jo tad lāzers tos neuztvers.
  • Divas līdz trīs nedēļas pirms procedūras nedēļas nav ieteicams sauļoties, apmeklēt solāriju un lietot paštonējošos krēmus.


Pēc lāzerepilācijas

  • Divas nedēļas pēc epilācijas nedrīkst uzturēties atklātos saules staros un apmeklēt solāriju.
  • Vasarā uz atklātajām ķermeņa vietām, kur veikta lāzerepilācija, jālieto krēmi ar aizsargfiltru pret saules ultravioleto starojumu.
  • Trīs dienas jāatturas no pirts, baseina un masāžas apmeklējuma.
  • Divas līdz trīs dienas pēc lāzerepilācijas nedrīkst lietot spirtotus losjonus, kairinošus dezodorantus un veikt pīlingu.


Kontrindikācijas:

  • akūtas ādas slimības;
  • onkoloģiskas slimības;
  • daudz lielu dzimumzīmju, tetovējumu;
  • hormonāli traucējumi;
  • grūtniecība un zīdīšana;
  • imūnsistēmas slimības;
  • brūces;
  • atsevišķu medikamentu un ziežu lietošana.


Akcijas piedāvājums ar 50% atlaidi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!