Foto: Publicitātes foto
Mūsdienīga sieviete ir aktīva, neatkarīga un pašpārliecināta. Tomēr vēl aizvien pastāv tādas ikdienas situācijas kā, piemēram, pārģērbšanās sporta zālē, došanās pie ārsta vai kosmetologa, kur tuva saskarsme ar citiem var radīt neērtības sajūtu.

Ikdienas higiēna un vajadzības nedrīkst radīt papildu neērtības sievietēm nekontrolētu urīna noplūžu brīžos. Vēl vairāk – tai būtu jāpalīdz uzturēt sievišķību un būt pašpārliecinātai, valkājot savu iecienītāko apakšveļu.

Saskaņā ar pētījumu rezultātiem līdz pat 88% no visām sievietēm garderobē ir melna apakšveļa, kuru valkā daudz biežāk nekā citas krāsas apakšveļu.*

Atklājiet mūsu jauno TENA Silhouette Noir klāstu – pirmos uroloģiskos ieliktnīšus un paketes melnā krāsā, kas īpaši paredzēti melnai apakšveļai. Tie ir ļoti diskrēti un paredzēti urīna uzsūkšanai. Neatkarīgi no tā, vai jūs ģērbjaties sporta zālē vai savā guļamistabā, ar TENA Silhouette Noir izstrādājumiem jūs jutīsieties droši. Izstrādājumi ir plāni un melni, tādēļ tie ir nemanāmi, valkājot melno apakšveļu. TENA Silhouette Noir ir trīskārša aizsardzība pret noplūdēm, nepatīkamo urīna smaku un mitrumu – nelielas urīna noplūdes tiek efektīvi uzsūktas izstrādājuma dziļākajos slāņos. Tie ir dermatoloģiski pārbaudīti un ir bez smaržas. Pateicoties tam, ka izstrādājumi ir melnā krāsā, jūs varat ērti valkāt jebkuras krāsas tumšo apakšveļu.

*Kantar Sifo Report Pink Rose 2018 FR, DE & UK

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!