Foto: Publicitātes foto
Klāt ziemas pirmais mēnesis un ir laiks plānot savu ziemas atpūtu.

Konkurss par iespēju iegūtaviobiļetes uz Lionu no NOVATOURS ir noslēdzies. Paldies par iesūtītajām atbildēm, un izlozē laimējusi ir Ilona, e-pasts: ilona.pau**@gmail.com, tel. 2977****.

Ar uzvarētāju sazināsimies personīgi.

Pieteikšanās balvai un dokumentu noformēšana jāveic "Novatours" birojā – Rīgā, Tērbatas ielā 59/61, līdz 21.12.2018. 18:00, iepriekš piezvanot pa tālr. 67847050.

Baltijas valstīs vadošais tūroperators "Novatours" jau vairāk nekā 18 gadus rūpējas par latviešu ceļotāju atpūtu gan ziemā, gan vasarā, un šoziem kādam no jums vēlas dāvāt ceļojumu uz vienmēr šarmanto, eleganto un kalnu burvības apvīto Franciju.

Konkrēti izlidošanas un atgriešanās datumi, bet pilnīga brīvība NEDĒĻU ilgas atpūtas plānošanai Francijas pilsētā Lionā.

Liona tiek dēvēta par Francijas gastronomijas centru un tai ir izkopta vīna kultūra un tradīcijas. To caurvij sapņaina renesanses perioda arhitektūra, un īpašu šarmu piešķir ielu māksla. Pilsēta liek nepārvarami iemīlēt Francijas šarmu!

Atbildi pareizi uz tālāk minētajiem jautājumiem un esi veiksminieks, kas jau 5. janvārī varēs kāpt lidmašīnā, lai dotos uz Lionu!*

Viens veiksminieks tiks paziņots 19. decembrī!

Atbildes uz jautājumiem meklējamas www.novatours.lv.

*Par balvu:
- Uzvarētājs iegūst biļetes 2 personām lidojumam uz Lionu.
- Izlidošana: 05.01.2019.
- Atgriešanās: 12.01.2019.
- Nakšņošanas un citus izdevumus sedz pats konkursa uzvarētājs.
- Datumu un virzienu mainīt nedrīkst.
- Pieteikšanās balvai un dokumentu noformēšana jāveic "Novatours" birojā – Rīgā, Tērbatas ielā 59/61, līdz 21.12.2018

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!