Foto: Publicitātes foto
Frizieri, stilisti, vizāžisti dizaineri – ikkatrs interesents, kā arī modes, mākslas un skaistuma cienītājs tiek aicināts apmeklēt vēl nebijušu šovu "Mākslas darbs"! Šis oriģinālais un daudzpusīgais pasākums norisināsies jau pavisam drīz, 9. novembrī plkst. 17.00, Baltijas un Skandināvijas vērienīgākās skaistumkopšanas izstādes "Baltic Beauty 2019" ietvaros!

Viena no atpazīstamākajām Krievijas matu kopšanas līdzekļu kompānijām, OLLIN Professional, un tā radošā komanda ievedīs pasākuma apmeklētājus krāšņu gleznu un izmeklētu audeklu pasaulē, liks izprast patiesu klasiku un mūsdienīgu konceptuālismu, kā arī iepazīstinās ar iedvesmojošām mūzām un demonstrēs visaugstākā līmeņa friziermākslas jaunākās tendences.

Unikālas programmas ietvaros viesus valdzinās dejotāji lukturu gaismā, maigas arfas stīgu skaņas, pārsteiguma muzikālās uzstāšanās, kā arī neticama krāsu un sižetu daudzveidība, kuriem iedvesmu šova radītāji smēlušies krāšņos pasaules mākslas darbu tēlos un tādās aktuālās laikmeta problēmās, kā, piemēram, vides sakārtotība. Tādēļ šova rīkotāji neatstās novārtā arī atkritumu tematiku un to izmantošanu apģērbā, dekoros un aksesuāros, aicinot pieņemt šādu praksi savās dzīvēs arī citiem – kā jaunu pašrealizācijas veidu.

Zīmola radošā komanda uzsver, ka šī šova apmeklējums ne vien pavērs jaunu redzesloku, bet arī iedvesmos: "Tā būs iespēja pavadīt vakaru patiesu mākslas cienītāju un skatuves zvaigžņu sabiedrībā; (..) apmainīties iespaidiem apmeklējot banketa zonu, kurā viesus gaidīs izmeklēts cienasts un šampanietis, kā arī iepazīt jaunus apvāršņus valdzinošos fotostūros". Uzzini vairāk.

Oriģinālais modes šovs norisināsies 9. novembrī plkst. 17.00 Starptautiskajā izstāžu centrā "Ķīpsala". Vakara vadītāji – Markus Riva un Maija Silova. Biļetes iespējams iegādāties rakstot uz e-pastu meistarsakademija@lika-j.com vai zvanot uz tālruņa numuriem +371 27 573 589, +371 29 841 610. Cena: 30 – 50 EUR.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!