No 17. līdz 18. jūnijam Bērnu un vecāku izglītības centrā "Prosum" notiks seminārs vecākiem Kā gudri rotaļāties ar savu mazuli, kurā aicināts piedalīties ikviens interesents, kuram svarīga sava bērna attīstība.

Latvijās vispāratzītas speciālistes - psihoterapeite Jurita Smiltiņa, pirmsskolas pedagoģe Dace Leja un folkloriste Ilga Reizniece iepazīstinās semināra dalībniekus ar efektīvām rotaļu metodēm, stāstīs, kā veicināt bērna attīstību noteiktos vecuma posmos, kā caur rotaļām atbrīvoties no pagātnes pārdzīvojumiem un kā mūzika ietekmē bērna attīstību.

Pasākuma laikā ikvienam vecākam būs iespēja pašam praksē izmēģināt aizraujošu rotaļu izgatavošanu, un kopā ar saviem bērniem gūt prieku dziedot un rotaļājoties, kā arī uzdot jautājumus un saņemt konsultācijas psihoterapeitei.

Semināra sākums - 17. jūnijā plkst. 17.30. Visus interesentus aicinām reģistrēties laicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots. Reģistrējoties līdz 15. jūnijam, maksa tikai Ls 15. Reģistrēties var interneta mājas lapā www.prosum.lv, kā arī pa tālruni - 29121843.

Par centru - izglītība visai ģimenei Prosum:

SIA Prosum mērķis ir attīstīt izglītības Centru bērniem un vecākiem. Vecākiem jau šobrīd piedāvājam izglītojošus seminārus, savukārt bērniem plānojam piedāvāt licenzētu pirmsskolas izglītības programmu (vecumā no diviem līdz septiņiem gadiem), inovatīvu izglītības programmu bērniem ar īpašām vajadzībām, kā arī radošās attīstības un muzikāli izglītojošo programmu (vecumā no viena līdz 12 gadiem).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!