Foto: Publicitātes foto
Beidzot arī Latvijā ir pieejama revoluconārā matu atjaunošana ar Bilostre Hair Repair, kuru Holiduvā, pasaules mēroga zvaigznes izmanto jau vairāk kā 10 gadus! Sākotnēji šie unikālāie matu atjaunošanas produkti tika radīti tieši Holivudas aktrisēm, jo biežās matu krāsas maiņas dēļ, mati kļuva ļoti bojāti, sausi un nedzīvi! Vai Jūs esat redzējuši kādu no pieminētajām aktrisēm ar aplūzušiem, sausiem, bojātiem vai nespodriem matiem? Protams, nē, jo ASV Biolustre ir ļoti pazīstams matu atjaunotājs un „dzīvīguma atgriezējs”. Šis ir viegls un efektīvs veids kā atgriezt dzīvi Jūsu matos un tā ir Biolustre California Molekulārā matu atjaunošana!

Biolustre Repait Treatment aizpilda mata tukšās vietas, kuras ir izveidojušās no ķīmiskajām procedūrām un no ikdienas veidošanām. Aktīvais ingredients ir īpašs polimērs, kas imitē mata šķiedru un rekonstruē matu no iekšpuses, piešķirot matiem spēku, kurš salīdzināms ar veselu matu stāvokli! Zinātniski pierādītā Biolustre matu ārstēšana notiek pateicoties jaunajai polimēra savienojamības formulai, kura praktiski saremontē matu, atjauno tā elastību un palielina mata izturību līdz 300%. Šī ir procedūra, kura pasargā matus no lūšanas, tāpēc tiek saglabāts matu garums, kā arī palīdz ataudzēt matus, kas aug līdz noteiktam garumam un pēc tam aplūzt, tāpēc lieliski der tām matu īpašniecēm, kurām ir grūti ataudzēt matus garākus par vienu konkrētu garumu, jo mati visu laiku aplūzt. Tas ir produkts, kas atjauno matus un dara to jau ar pirmo reizi. Šī ir revolucionāra tehnoloģija, un tā patentētā polimēra formula ar molekulārajām saitēm aktivizējas siltuma iedarbības rezultātā, tāpēc Biolustre veido savienojumu ar matiem un ne tikai veidojot apvalku, bet arī izmainot struktūru molekulārajā līmenī, atgriežot matiem veselīgu izskatu un tas nenomazgājas, jo Biolustre iekļūst mata iekšpusē un matos iestrādājas polimēra molekulas, kuras ir identiskas mata molekulām!

Šo produktu var pielietot pirms ķīmiskajiem procesiem, kā matu taisnošana, krāsošana, balināšana vai ķīmiskie ilgviļņi, mati saglabājas zīdaini un mīksti visa ķīmiskā procesa laikā, kā tiek pabeigts savienošanas process ar matiem, tā mati kļūst spīdīgi, mīksti, paklausīgi, kas saglabājas arī pēc matu mazgāšanas. Šis līdzeklis un procedūra ir pilnīgi nekaitīgs un drošs, un to var lietot jebkurā vecumā, kā arī šo procedūru var un vēlams atkārtot ik pēc 4-8 nedēļām! Procedūras ilgums ir līdz 1.5 h, atkarībā no Jūsu matu garuma un biezuma! Un Jums vairs nebūs jāgaida 2-3 dienas, un jāuzmanās no ūdens, mitruma utt., kā tas notiek ar keratīna matu taisnošanu! Pēc Biolustre Kalifornijas matu atjaunošanas procedūras efekts būs jūtams uzreiz, mati kļūs spīdīgāki, krītošāki, zīdaini, veseli un atjaunoti! Pēc procedūras nav nepieciešami speciāli šampūni, jo netiek mainīta Jūsu matu struktūra, bet gan mats tiek „saremontēts"! Procedūras cena sākot no 20 Ls, atkarībā no Jūsu matu garuma un biezuma!

Sadarbībā ar deal.delfi.lv Biolustre Kalifornijas matu atjaunošanas procedūru vari iegādāties ar 30% atlaidi.

Kontakti:

Salons ''Dead Sea SPA''

Lāčplēša iela 35, Rīga,

Tālr.: tel:26373543

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!