Tuvojas pavasaris. Ar tā pienākšanu atmostas daba, cilvēki gaida uz kaut ko jaunu un nebijušu. Pirmie saules stari glāsta ar savu siltumu it kā mudinot aizmirst par aukstumu, priecāties par košajām krāsā un gaidīt brīnumus...

Ir laiks doties ieprikšanās tūrē, mainīties, piemeklēt sev jaunu apavu pāri, kas piestāvētu pavasara apģērbiem. Lai atrastu vēlamo, tiek tērēts daudz laika, naudas un enerģijas. Jā, vai katra sieviete mīl iepirkties un vīrietis - būt dārga pulkstens vai apavu īpašnieks. Grūti ir izvēlēties, jo piedāvajuma klāsts ir ļoti plašs. Laikojot zābaciņus, botas, kurpītes, mēs neapzināti veidojam tēlu, kas vēsta par mums pasaulei.

Jo mēs meklējam apavu pāri, kas der ne tikai pēc izmēra, bet arī pēc modeļa. Cik daudzveidīga un oriģināla ir sievietes daba, tik neparastas un dažādas ir modes tendences. Apavu izvele līdzinās dzīvesbiedra izvēlei - to nevar uztvert vieglprātīgi.

Par laimi, Rīgā, Avotu ielā 2 (ieeja no Marijas ielas puses), tika atvērts jauns, jau piektais pēc skaita jaunu un mazlietotu apavu un somu veikals "Pāris", kas ir jau iecienīts veikals Latvijas iedzīvotajiem. Pieredzējuši pārdevēji-konsultanti palīdzēs Jums atrast Jūsu idealo pāri!

Šeit ir apavi jebkurai gaumei un maciņam

Apavu asortiments ir ļoti plašs - pārstāvēti vairāk nekā 4000 apavu pāru. Šeit ikviens varēs atrast savu vienīgo un neatkārtojamo pāri. Katrs apavu pāris - kungu, dāmu vai bērnu -  ir unikāls, līdz ar to, katra izvēle ir neatkārtojama!

Pavasara-vasaras piedāvajumā atradīsiet tādus pazīstamus zīmolus kā Rieker, Gabor, Clarks, Geox, Converse, Quechua, Escada, Hugo Boss u.c., kurus novērtēs gan klasikas, gan kreatīva avangarda piekritēji. Apaviem ir iespēja piemeklēt arī somas un aksesuārus. Sporta piekritēji atradīs piedāvājuma klāstā ne tikai kedas un krosenes, bet arī golfa apavus, velokurpes, skrituļslidas un slēpju zābakus. Preču pievedums notiek 6 reizes nedēļā.


Aicinām Jūs apmeklēt jauno "Pāris" veikalu

Jaunā mazlietotu apavu, somu un aksesuāru veikala vitrīna piesaista uzmanību un rosina vēlmi ienākt. Apmeklētajus sagaida laipni pārdevēji un pozitīva attieksme, kā arī pircējiem draudzīgas cenas.

  • Pirmdienās 10% atlaide pensionāriem;
  • Trešdienās 10% atlaide studentiem;
  • Piektdienās ar 10% atlaidi iepērkas jaunie vecaki ar bērniem.
  • Īpašas akcijas svētdienās - visam un visiem ir 20% atlaide!
  • Pastāvīgiem pircējiem ir pieejamas klienta kartes nodrošinātās atlaides. (Atlaides netiek summētas.)

Jaunums!

Gan veikalā iegādātos, gan personīgos apavus ir iespēja apstrādāt vienīgajā Baltijas reģionā apavu dezinfektorā KLENZ! Šī ASV izstrādātā iekārta iznīcina 99% visu baktēriju, tai skaita arī sēnīšu izraisītājus, kā arī neitralizē nepatīkamus aromātus. Procedūra maksā tikai 1 latu.

Aparāta darbības pamatā ir ļoti spēcīgi antibakteriāli reaģenti - ozons un nano-sudraba radikāļi. Tagad Jūs varat būt pilnīgi pārliecināti par pirkuma drošību!

Ieprieciniet sevi un citus, izvēloties savu pāri kādā no "Pāris" veikaliem:

Avotu iela 2, Rīga
Tel.: 67398291

Valdeķu iela 10, Rīga
Tel.:67673901

Nometņu iela 59c, Rīga (pie Āgenskalna tirgus)
Tel.: 67821577

Matīsa iela 8, Rīga (pie Vidzemes tirgus)
Tel.: 67276797

Nīcgales iela 2b, Rīga (t/c „Minska")
Tel.: 67562086

Lielā iela 8, Jelgava
Tel.: 63083330

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!