Foto: Publicitātes attēli
Uzlabot dzimumdzīves spējas cilvēki centušies risināt ar visdažādākajiem paņēmieniem, taču, kā vēsta paruna – jauns velosipēds otrreiz nav jāizdomā! Jau pirms 2000 gadiem Peru indiāņi atklāja unikālu augu Maka, ar kura palīdzību daudzas seksuālās problēmas pagaisa kā vīriešiem, tā sievietēm. Kad Peru ieradās spāņu konkistadori, viņi brīnumaugu nodēvēja par „inku seksa zālīti” un turēja to tikpat lielā vērtībā kā indiāņu zeltu, kura dēļ bija šķērsojuši okeānu. Šī auga spēks un vitamīnu komplekss ietverts unikālā produktā Sex tonic formula „Adam&Eva”, kas nopērkams Latvijas aptiekās.

Palīdz gan vīriešiem, gan sievietēm

„Adam&Eva"  komplekss veidots no dabisku augu vielu maisījuma, tāpēc nevajadzētu to jaukt ar pasaulē labi zināmo „Viagru", kas ir daudz spēcīgāks līdzeklis un domāts tikai stiprajam dzimumam. „Adam &Eva" vienlīdz labi palīdz kā vīriešiem, tā sievietēm. Par Maka vērtību liecina tas, ka gadu simtiem šī retā augstkalnu auga bumbuļus inku civilizācija izmantoja kā naudas vienību. Maka ir viengadīgs augs, kas atgādina rutku un tautas valodā to dēvē par augu, kas „mīkstu dara cietu".

Maka ir daudz aminoskābju, kas nepieciešamas dzimumhormonu un bioloģiski aktīvo vielu (fenilalanīns, tirozīns, arginīns un gistidīns) veidošanai. Augam ir ļoti spēcīgā ietekme uz seksuālo funkciju, tas pastiprina libido un vispārējo enerģiju. Maka  ir ļoti barojoša - tā satur daudzas minerālvielu (kalciju, kāliju, dzelzi, magniju, fosforu un cinku) un vairāk nekā 20 taukskābes, lipīdus, škiedrvielas, ogļhidrātus un proteīnus. Jāpiebilst, ka Maka nav mistiska šamaņu brīnumzāle, Eiropas Savienībā augs ir sertificēts.

Maka ir būtiska, bet ne vienīgā spēcinošā „Adam&Eva" kompleksa sastāvdaļa.Tajā ietilpst arī žeņšeņs - plaši zināms stimulators, kas paaugstina izturību un koncentrēšanos, samazina seksuālo nepietiekamību un stresu. Seksa tonikā ir arī C, E un B vitamīni un kofeīns, kas stimulē nervu galus un samazina nogurumu. Kofeīns apgādā muskuļus ar lielāku daudzumu skābekļa un vairo enerģiju. Savukārt muskuļu atslābināšanos veicina magnijs, bet cinka glikonāts normalizē olbaltumvielu, ogļhidrātu un fosfora vielmaiņu, kā arī regulē reproduktīvās sistēmas darbību.

Kādi būs praktiskie ieguvumi, ja lietosiet šo dabīgo augu vielu  kompleksu?

Vīrietim tas uzlabosies seksuālā funkcija - atceries, ka Maka ir augs, kas „mīkstu dara cietu". Tas arī palielinās izjūtu spektru dzimumakta laikā un pagarinās erekcijas ilgumu. Domājot par pēcnācējiem nav mazsvarīgi, ka komplekss palielina spermas apjomu un kvalitāti.

Savukārt sievietēm „Adam&Eva" palīdzēs novērst neauglību, turklāt tā regulē sievišķā hormona estrogēna līmeni. Šī zālīte palielina libido jeb seksuālo dziņu arī tad, ja sieviete paralēli lieto hormonālo kontracepciju. Preparāts ieteicams arī menopauzes laikā - kopā ar „Adam&Eva" to pārdzīvosiet seksuāli piepildītāk.

Rezultāti jūtami īsā laikā

„Adam&Eva" ieteicams lietot divas līdz trīs reizes gadā vienu mēnesi pa vienai tabletei divreiz dienā. Vienu tableti iedzeriet no rīta, bet otru pusdienās, uzdzerot lielu glāzi ūdens.

„Adam&Eva" palīdzēs uzlabot seksuālo dzīvi, un tas nozīmē, ka jums veiksies arī citās dzīves jomās!

Papildu informācija www.adameva.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!