Foto: Publicitātes foto
Mēs dzīvojam piesārņotā apkārtējā vidē, ēdam produktus, kuriem pievienota ķīmija, lai tie labāk uzglabātos, dzeram ūdeni, kurš satur cilvēkam bīstamus piemaisījumus. Mēs – 21.gadsmita iedzīvotāji. Bet ir arī pozitīvs faktors – 21.gadsmitā cilvēki ir iemācījušies radīt noderīgas lietas un pēc iespējas izvairīties no kontakta ar cilvēkiem bīstamiem ķīmiskiem elementiem.

Un šeit palīdz arī kompānija Binatec - biotehnoloģiskas sadzīves ķīmijas, sejas un ķermeņa kopšanas dabīgās kosmētikas ražotājs.

Atšķirībā no tradicionālajiem tīrīšanas līdzekļiem, mūsu mājas kopšanas līdzekļi nesatur agresīvas ķīmiskās vielas. Tirdzniecības markas BINATEC tīrīšanas līdzekļos apvienota vēl agrāk neredzēta efektivitāte cīņā ar jebkuriem netīrumiem un absolūts nekaitīgums cilvēkam un apkārtējai videi.

Mūsu filozofija - piedāvāt sabiedrībai pilnīgi jaunu mājas, sejas un ķermeņa kopšanas produkciju. Produkcijas inovativitāte slēpjas izmantotajās dabas bioloģiskajās baktērijās - probiotiķos un enzīmos. Katra mūsu produkta radīšana - tehnologu un zinātnieku ilgtermiņa sadarbība, kā rezultātā tiek radīta unikāla patentēta formula, kas spēj saudzēt apkārtējo vidi  un mūsu veselību.    

Tirdzniecības markas BINATEC produkcijai ir visi nepieciešamie dokumenti un sertifikāti izplatīšanai ES valstīs. Mēs neapstājamies pie sasniegtā - preču klāsts tiek pastāvīgi paplašināts ar jaunām biotehnoloģiskām izstrādēm.

Izveido savu biznesu - kļūsti par Binatec konsultantu!

Līdz ar produkcijas klāsta paplašināšanos, palielinājies arī mūsu konsultantu skaits. Katru mēnesi biznesu kopā ar Binatec uzsāk desmitiem cilvēku. Iespēja pelnīt naudu, pārdodot unikālu un noderīgu kosmētiku un tīrīšanas līdzekļus, jau tūkstošiem cilvēku palīdzējusi kļūt par veiksmīgiem un neatkarīgiem uzņēmējiem.  

Mēs ne tikai uzdāvināsim jums gatavu biznesa modeli, bet arī pilnīgi bez maksas iemācīsim jums vadīt savu biznesu. Nav svarīgi, cik jums ir gadu - 25 vai 50, ar Binatec jūs ļoti ātri kļūsiet par veiksmīgu uzņēmēju.

Atšķirībā no citām kompānijām, mēs katru savu partneri gatavojam veiksmīga biznesa uzsākšanai. Sniedzam reāli izmantojamus padomus un "know-how". Turklāt darām to pilnīgi par velti. Mēs atklājam reālus noslēpumus, kuri daudziem jauniem uzņēmējiem ir palīdzējuši izveidot savu veiksmes stāstu. Vēl jo vairāk, mēs sniedzam juridisku palīdzību, kas saistīta ar jūsu firmas atvēršanu, un jebkurā laikā sniedzam konsultācijas par jūsu biznesu.

Jau desmitiem cilvēku Baltijā ir īstenojuši sapni par savu biznesu. Pievienojies Binatec panākumiem arī tu!

Piesakies par konsultantu www.binateko.lv, kā arī zvanot pa telefonu 67240021.

Savu partneru un klientu skaitā priecāsimies redzēt arī Jūs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!