Foto: Publicitātes foto

Viens no lielākajiem un pazīstamākajiem pasākumu un izstāžu rīkotājiem Lietuvā, www.mugiucentras.lt, pirmo reizi organizē Ziemassvētku tirdziņu Rīgā. Mugiucentras viena gadā laikā organizē vairāk nekā 30 dažādus pasākumus un gadatirgus Lietuvā – sezonas un svētku gadatirgi, modes pasākumus. 2018. gadā Lietuvā notika 5 pasākumu cikls, kas norisinājās dažādās Lietuvas pilsētās. Šis pasākumu cikls ir veltīts Lietuvas neatkarības simtgadei "Lietuvas amatniecība 100 gados".

"Mēs vienmēr cenšamies koncentrēties uz rokdarbiem, dabīgiem pārtikas produktiem. Izstādes organizēšanā mēs pievēršam lielu uzmanību ne tikai dalībnieku skaitam, bet arī piegādāto produktu kvalitātei un dažādībai, " saka direktore Rita Budgiene.

Tā kā mēs jau organizējam pasākumus visās Lietuvas pilsētās, tad šogad mēs nolēmām izmēģināt Latvijas tirgu. Lietuvas un Jelgavas gadatirgi attaisnoja gan dalībnieku, gan pašu cerības. Ziemassvētku tirdziņam mēs izvēlējāmies galvaspilsētu - Rīgu.

Šo gadatirgu mēs nosaucām "Stilīgie Ziemassvētki". Mūsu ideja ir piesaistīt dalībniekus, kuri nodarbojas ar rokdarbiem, kā arī ražotājus kas piedāvā dabīgus, estētiskus, videi draudzīgus, modernus un praktiski pielietojamus produktus un lietas. Ziemassvētki nāk, un mēs visi meklējam kaut ko neparastu dāvanām, dekorācijām vai svētku galdam.

Es uzskatu, ka pasākums "Stilīgie Ziemassvētki" ir tieši tas, kas visiem ir nepieciešams, lai sagatavotos brīvdienām. Tirdziņā "Stilīgie Ziemassvētki" ikviens varēs atrasts piemērotas dāvanas sev un saviem tuvākajiem. Un tas viss zem viena Jumta.

Izstādē piedalīsies gan Lietuvas, gan Latvijas ražotāji, un uzskatām, ka tamdēļ izstāde kļūs vēl daudzveidīgāka. Katrs pircējs šeit varēs atrast ļoti daudzveidīgu pārtikas produktu klāstu, dažādas dāvanas, rotaslietas un aksesuārus un rokdarbu izstrādājumus. Tāpat Ziemassvētku tirdziņā "Stilīgie Ziemassvētki" piedalīsies pārstāvji no Ukrainas un Kaļiņingradas, kuru piedāvāto preču klāsts ir ļoti daudzveidīgs.

Pārtikas produktu piedāvājums izstādē patiešām būs iespaidīgs: tējas no dabiskām zālēm, tradicionāli kūpinātie gaļas produkti, svaigi kūpinātas zivis, svētku saldumu pārpilnība, lauksaimnieku sagatavotie produkti un daudz kas cits. Jaunāko modes tendenču sekotāji atradīs oriģinālus dizaineru apģērbus un aksesuārus. Mēs neesam aizmirsuši arī par bērniem - viņu vecāki bērniem atradīs ne tikai apģērbu, bet arī autentiskas rotaļlietas no dabīgā koka.

Tā kā Rīgā dzīvo daudznacionāla sabiedrība, un mūsu Ziemassvētku tirdziņa "Stilīgi Ziemassvētki" dalībnieki ir no vairākām valstīm, es uzskatu, ka katrs Rīgas iedzīvotājs izvēlēsies kaut ko īpašu un sirdij tīkamu, kā arī varēs parūpēties par svētku galdu.

Gadatirgus "Stilīgi Ziemassvētki" notiks 2 dienas - 2018. gada 15. un 16. decembrī SKONTO HALLĒ.

Darba laiks 15. decembrī no plkst. 10:00 – 18:00 un 16. decembrī no plkst. 9:00 – 16:00

Bezmaksas ieeja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!