Foto: Privātais arhīvs/DELFI
Dzīves pirmajā nogrieznī bērniem bieži vien tiek vaicāts, par ko viņi vēlas kļūt, ko dzīvē sasniegt, kur paviesoties un ko pieredzēt. Lai gan bieži vien prātā šī doma ļoti neatlaidīgi turas līdz pat pieaugušo vecumam vai karjeras izvēlei, realitāte mēdz cilvēkus "salauzt". Šoreiz vēlamies jūs iepazīstināt ar 13 stāstiem par uzņēmīgām sievietēm, kuras zina, kā ir kāpt pāri sprunguļiem, pārvarēt iekšējo un ārējo apstākļu radītas bailes, kā arī meklēt risinājumus šķietamā bezizejā, sasniedzot ievērojamus rezultātus dažādās dzīves jomās.

Laika gaitā "Viņa" uz sarunu aicinājusi ļoti dažādu profesiju pārstāves, taču visas kā vienas sevis izvēlētajā dzīves ceļā atstāj redzamu nospiedumu un liek par sevi runāt. Modes zīmola "MUCINA" spēks slēpjas māsu savienībā, jo trīs galvas gudrākas par vienu, bet sešas acis – redzīgākas, savukārt Dana Dima ir viena no populārākajām latvietēm pasaulē, kurai četrās platformās seko vairāk nekā miljons sekotāju un kas kļuvusi atpazīstama, tiešsaistē spēlējot videospēles. Lai gan kādam varētu būt pārsteigums, taču šādā veidā Dana pelna sev iztiku.

Tāpat stāstos vari iepazīties tuvāk ar uzņēmīgo Dagniju, kura ne tikai ada dažādas smukumlietas, attīstot savu zīmolu, bet arī plāno pabeigt kursus, lai sauktu sevi par PEP jeb pirmās emocionālās palīdzības mammu. Tas, ka cilvēkam var būt ne tikai viena nodarbošanās, parāda kamaniņu braucēja Ulla Zirne, kas ir ne tikai profesionāla sportiste, bet arī apģērbu zīmola "Ullallaaa Clothing" īpašniece un paraugs daudzām jaunām meitenēm.

Lasi, uzzini un gūsti iedvesmu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!