Foto: Reuters/Scanpix
Nav nekāds noslēpums, ka pasaules populārākās dāmas izpelnījušās slavu ne vien savas karjeras, bet arī citu nieku dēļ. Pozitīvu vai negatīvu – tas ir jau ir otršķirīgi. "Viņa" izraudzījusies duci pasaulslavenu sieviešu topus, kas ļaus iepazīt citus aspektus šo sieviešu dzīvē.

Nodibināja savu zīmolu, ne pa jokam iešūpināja modes pasauli vai kādā citā veidā visus satricināja – šīs sievietes pievērsušas savu kvēlāko fanu un pat vienaldzīgo uzmanību.

Piemēram, populārā popdīva Britnija Spīrsa atradusi vietu vairākos topos, jo viņai aplam neveicas mīlestībā, piedzīvojusi krasas svara izmaiņas, reiz uzskatījusi, ka ķermeņa apmatojums nevar būt lieks, bet tajā pašā laikā pat noskuvusi matus. Vai ir vēl kādas dāmas, kas cilvēku uzmanību izpelnījušās tik daudzās sfērās?

Lūk, iepazīsties!

Sievietes jebkurā vecumā ir skaistas: 10 slavenas modeles krietni gados

Foto: Vida Press

Modes pasaulē revolūcijas notiek laiku pa laikam. Mūsdienās mēli iekaro modeles pēc 50 gadu vecuma un viņas no sava vecuma nekautrējas! Pašlaik slavas virsotnē ir tās modeļu aģentūras, kas specializējas uz "mature" modelēm jeb modelēm "pieklājīgā vecumā". Skaistas sievietes, pēc 50, izgriež pogas savām krietni jaunākajām kolēģēm.

Lasīt vairāk

10 pasaulslavenas sievietes, kuras nelieto alkoholu

Foto: Reuters/Scanpix

Daudzi no mums pat iedomāties nevar dzīvi bez alkohola – vīna glāze pie pusdienām vai kokteilis nedēļas nogalē. Tomēr ir cilvēki, kas alkoholu nelieto nemaz. Jautājums – vai viņu dzīve ir citāda? Palasot šādu cilvēku stāstus, šķiet, neticami, ka, atsakoties pat no vienas glāzes alkoholiskā dzēriena, ir iespējams sasniegt daudz vairāk un uzlabot dzīves kvalitāti.

Lasīt vairāk

Kāpēc viņas reiz noskuva matus? Desmit pasaulslavenu sieviešu stāsti

Foto: AP/Scanpix/Kadrs no video

Mode, lomu specifika, solidarizēšanās un atbrīvošanās no visa negatīvā – tādi ir galvenie iemesli, kādēļ sievietes izlemj noskūt matus. Iespējams, ka esam redzējuši vairākas fotogrāfijas, kurās ar tikko nodzītām galviņām izrādās pasaulē slavenas sievietes, taču kāds ir viņu izvēles pamatojums? Desmit pasaulslavenas sievietes un viņu stāsti!

Lasīt vairāk

Slavenas skaistules, kuras uzskata – apmatojums nevar būt lieks

Foto: Reuters/Scanpix

Jāteic, ka tas, kā mēs izskatāmies, ir mūsu katra paša izvēle – mēs veidojam savu tēlu tādu, lai mēs justos ērti un labi. Kur gan ir tā robeža, kuru šķērsojot, mēs jūtamies tik ērti, ka citi tam sāk pievērst uzmanību? Turpinājumā slavenas sievietes, kuras izlaida vaksācijas dienu un satricināja savu pasauli ar brīvību.

Lasīt vairāk

Bez silikona: 10 zvaigznes, kuras ir apmierinātas ar savām mazajām krūtīm

Foto: Reuters/Scanpix

Nevienam nav noslēpums, ka krūšu palielināšanas operācijas ir pieprasītākais plastiskās ķirurģijas pakalpojums pasaulē. Un, protams, šovbiznesa profesijas pārstāves vairāk par visām izmanto šo pakalpojumu, lai uzlabotu savu ārējo izskatu. Tomēr tā gluži nav. Starp zvaigznēm ir arī mazu krūšu īpašnieces, kuru šis fakts absolūti netraucē. Pārliecinies pati un iepazīsti "Delfi Woman" piedāvāto topu!

Lasīt vairāk

Meklējiet sievieti! Septiņas pasaulslavenas noziedznieces

Foto: Reuters/Scanpix

Braukšana alkohola un narkotisko vielu reibumā, fiziska izrēķināšanās un pat slepkavības – ir zvaigznes, kas regulāri iekuļas nepatikšanās un nonāk uz notiesāto sola, dažkārt nonākot aiz restēm un piedzīvojot publisku pazemojumu. Lūk, 7 pasaules slavenas sievietes - šovbiznesa zvaigznes, kuras ir pārkāpušas likumu.

Lasīt vairāk

'Briesmīgi' skaistas: 10 zvaigznes, kas kļuvušas populāras neparastās ārienes dēļ

Foto: Reuters/Scanpix

Ne tikai skaistie un izskatīgie var kļūt par veiksminiekiem, kas spēj iekarot pasaules slavas virsotnes. Bieži vien tieši atšķirīgie – ar dažādām vizuālām īpatnībām un pat defektiem – ir daudz pieprasītāki šovbiznesa pārstāvji. Šāda tendence – izvēlēties neparastus modeļus – piemīt slaveniem dizaineriem, kas vēlas, lai viņu zīmolu pārstāv "seja", kas atšķiras un kuru visi atceras.

Lasīt vairāk

Leģendāras sievietes, kuru vārdi ierakstīti pasaules vēsturē

Foto: AP/Scanpix

Lai gan daļai sabiedrības 8. marts asociējas vien ar sarkanām tulpēm un iemeslu lieku reizi ļauties dzīves svinēšanai mūsu kulturālā mantojuma dēļ. Starptautiskā sieviešu solidaritātes diena ir laiks, kad ne tikai aizdomāties par sieviešu emancipāciju un problēmām, kas šai jomā vēl arvien valda pasaulē, bet arī izcilām personībām, kuras savulaik ir mainījušas norises sabiedrībā.

Lasīt vairāk

Septiņas slavenas sievietes, kurām aplam neveicas mīlestībā

Foto: Reuters/Scanpix

Vairākas pirmā lieluma Holivudas zvaigznes paralēli profesionālo pienākumu pildīšanai un daiļuma uzturēšanai, šķiet, to vien dara, kā dziedē savas salauztās sirdis - tik ļoti dažām slavenām dāmām neveicas mīlas lietās.

Lasīt vairāk

Slavenas sievietes, kuru vārds kļuvis par zīmolu

Foto: AP/Scanpix

Šovbiznesa pasaulē darbojas daudz slavenu un skaistu sieviešu, bet dažām no viņām izdevies kļūt par mūsdienu stila ikonām, kuru vārds jau ir pielīdzināms zīmolam. Šķiet, ka viss, kam pieskaras Naomi Kempbela, Viktorija Bekhema, Keita Mosa, Dženifera Lopesa (attēlā) vai Madonna tūlīt pat pārvēršas par zeltu vai, precīzāk, čaukstošām banknotēm.

Lasīt vairāk

Pasaulslavenu sieviešu svara izmaiņas: no resnules par skaistuli

Foto: Vida Press

Strauja vājēšana vai pieņemšanās svarā, lai tiktu pie kārotās balerīnas vai gladiatora loms, ir labs iemesls, lai iegūtu iecerēto augumu, taču tāds ir aktieru darbs. Pārējiem, kam ir problēmas ar lieko svaru, ir grūtāk atrast motivāciju uzturēt sevi formā. Tāpēc ir izdomātas daudz un dažādas diētas, lai panāktu vēlamo rezultātu.

Lasīt vairāk

Modes smagsvari: dāmas, kuras mainīja modes industriju

Sievietes un mode iet roku rokā. Klasiskā elegance, jaunākās vēsmas un citi knifiņi. Tomēr, kuras ir tās dāmas, kas modē ieviesušas kādas izmaiņas un spējušas sevi pasniegt graciozi?

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!