Foto: LETA

Pavasarim tiek piedēvētas daudzas nodarbes un sajūtas, ieskaitot dabas atmodu un iemīlēšanos, tomēr – vai tiešām tā ir? Viesojoties sarunu šovā Starp mums runājot, populārā televīzijas un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare atklāj, ka ir nedaudz citās domās – viņasprāt tas esot mīts.

Uz jautājumu, kad ir labākais laiks, kad iemīlēties, Baiba atbild pavisam vienkārši: "Kad nāk virsū! Man - dažādos laikos, bet tieši pavasaros nekad nav bijusi tā trakā iemīlēšanās. Pavasarī vienkārši gribas – i kaķīts grib, i sunīts grib, i tāpat putniņš un tārpiņš grib. Un viņiem sanāk, bet cilvēkiem ne vienmēr sanāk, un no tā rodas problēmas, jo visi it kā gatavi pavasarī. Manuprāt tas ir mīts, ka tieši pavasarī jāiemīlas. Jāiemīlas ir tad, kad redzi - objekts ir! Un jāiet virsū. Vai arī viņš tev nāk virsū un viss notiek!"

Skaties video, kurā Baiba runā gan par iemīlēšanos, gan par to, ka ideālu cilvēku šai pasaulē nav, it visiem ir savas blusas kažokā.

Visu sarunu šovu Starp mums runājot skaties jau šovakar, 12. aprīlī, plkst. TV kanālā STV-Pirmā. Šajā reizē šovā viesosies Baiba Sipeniece-Gavare, aktieris Jānis Jarāns, gaišreģe un dziedniece Agnese Ziediņa-Zariņa, biedrības Alisbetas sirds dibinātāja un vadītāja Annija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!